Skip to main content
Two girls holding the European flag for the European Year of Youth 2022 © European Commission, 2021

Lansarea paginii consacrate Anului european al tineretului!

Ultima actualizare Miercuri, 12/01/2022

Un An Nou fericit și cele mai bune gânduri pentru Anul european al tineretului 2022! Secțiunea dedicată Anului european al tineretului este în sfârșit online pe Portalul european pentru tineret. Veniți să descoperiți surprizele pe care vi le rezervă acest an!

Descoperiți pagina dedicată Anului european al tineretului, care propune numeroase posibilități de a învăța, de a partaja, de a descoperi ideile altora și de a participa la activități în toată Europa.

Veți găsi aici informații despre Anul european al tineretului 2022 și despre ce a prevăzut UE pentru a aduce un omagiu tinerilor și pentru a-i sprijini. Aveți la dispoziție, de asemenea, o hartă interactivă a activităților, care vă permite să parcurgeți evenimentele și activitățile legate de Anul european al tineretului ce vor fi organizate în Europa.

În secțiunea Actualitate vom publica ultimele informații despre tineretul european, iar secțiunea Vocea tinerilor europeni vă va permite să explorați ce au de spus tinerii jurnaliști europeni, precum și să vă inspirați din opiniile și speranțele tinerilor din toată Europa.

O secțiune dedicată politicii de tineret este, de asemenea, în curs de pregătire. Veți găsi aici toate măsurile în vigoare și noi consacrate tinerilor, pentru a putea înțelege mai bine ce face Europa pentru tineri.

Pe parcursul anului, vom publica alte activități și conținut nou. Prin urmare, nu ezitați să o consultați cu regularitate pentru a descoperi noutățile!