Skip to main content
Two girls holding the European flag for the European Year of Youth 2022 © European Commission, 2021

Elindítottuk az ifjúság európai évének honlapját!

Utolsó frissítés szerda, 12/01/2022

2022 az ifjúság európai éve – boldog újévet kívánunk! Az Európai Ifjúsági Portálon külön webhely indult az ifjúság európai évéről. Látogass el Te is az oldalra, nézd meg, milyen lehetőségekkel kecsegtet ez a különleges év!

Az ifjúság európai évének honlapja kihagyhatatlan azok számára, akik meg szeretnék ismerni a fiatalok elképzeléseit, illetve meg szeretnék osztani saját ötleteiket és javaslataikat másokkal, vagy részt akarnak venni az EU-szerte szervezett rendezvényeken.

A webhely kínálata gazdag: részletesen tájékozódhatsz az Ifjúság európai éve (2022) kezdeményezésről, és megtudhatod, hogyan helyezi az EU rivaldafénybe az európai fiatalokat, és hogyan segíti őket. A honlap interaktív térképén csemegézhetsz az ifjúság európai évének jegyében megrendezésre kerülő események és tevékenységek széles választékából.

A Hírek rovatban olvashatsz az európai fiatalokkal kapcsolatos legfrissebb tudnivalókról, a Mit mondanak az európai fiatalok? részben pedig képet kaphatsz arról, hogyan gondolkodnak a fiatal európai újságírók egy-egy fontos kérdésről, és ihletet meríthetsz más fiataloktól Európa-szerte, olvashatsz meglátásaikról, reményeikről.

Készülőben van egy Ifjúságpolitika rovat is, ahol tájékozódhatsz a fiatalokat érintő összes – már létező és új – európai uniós intézkedésről és programról. Így jobb betekintést kaphatsz abba, mit is kínál neked az EU tulajdonképpen.

Az ifjúság európai évéhez kapcsolódó tevékenységek köre és a honlap tartalma is folyamatosan bővül, ahogy az év halad előre. Ezért ne felejts el rendszeresen ellátogatni a webhelyre, hogy képben légy, és ne mulaszd el a kínálkozó lehetőségeket!