Skip to main content
© European Union, 2021 © European Union, 2021

Săptămâna europeană a tineretului este aproape! Participă la discuții alături de noi!

Ultima actualizare Miercuri, 19/05/2021

Dorești să ne spui ce crezi despre un subiect important pentru tine? Marchează în calendar săptămâna 24-30 mai 2021.

Descoperă evenimentele în cadrul cărora vei putea discuta despre ce trebuie să facem pentru a crea o societate mai favorabilă incluziunii, pentru a ne proteja mai bine mediul sau pentru a deveni mai activi și a face primul pas către un viitor mai bun pentru noi toți. Tema principală a Săptămânii europene a tineretului este „Viitorul nostru, în mâinile noastre”. Care poate fi rolul tău? Săptămâna europeană a tineretului îți va permite să participi la discuții pe aceste subiecte relevante. 

Alătură-te altor tineri și veniți împreună cu idei inovatoare care să poată fi transpuse în practică. Printre subiectele discutate în cadrul acestei ediții a Săptămânii europene a tineretului se numără participarea activă la viața societății, inclusiv dimensiunea sa digitală; incluziunea și diversitatea; schimbările climatice, protecția mediului și durabilitatea; sănătatea și redresarea. Ți se pare interesant?

Nu rata momentul! Profită de șansa de a susține o cauză importantă!

Ne putem baza pe tine? Consultă paginile dedicate Săptămânii europene a tineretului 2021 pentru a afla mai multe și pentru a participa la activități și evenimente.