Skip to main content
© European Union, 2021 © European Union, 2021

De Europese Jongerenweek komt eraan! Doe mee, praat mee!

Laatste wijziging Woensdag, 19/05/2021

Wil je je mening delen over een onderwerp dat voor jou van belang is? Zet dan de week van 24 tot 30 mei 2021 in je agenda!

Doe mee aan de evenementen die je de kans geven te ontdekken en te bespreken wat we moeten doen om onze samenleving inclusiever te maken, ons milieu beter te beschermen of om je in te zetten voor een betere toekomst voor ons allemaal. Het hoofdthema van de Europese Jongerenweek is "Onze toekomst in onze handen". Wat voor een rol kun jij daarin spelen? Tijdens de Europese Jongerenweek kun je over al deze onderwerpen praten. 

Je kunt andere jongeren ontmoeten en innovatieve ideeën naar voren brengen om die in de praktijk te brengen. De belangrijkste onderwerpen die tijdens deze Europese Jongerenweek aan bod komen, zijn onder andere actieve deelname aan de samenleving en de digitale dimensie daarvan, inclusie en diversiteit, klimaatverandering, milieubescherming en duurzaamheid, en gezondheid en herstel. Klinkt dat als muziek in je oren?

Grijp je kans en kom op voor de goede zaak!

Ben je aan boord? Bekijk de website van de Europese Jongerenweek 2021 om er meer over te weten te komen en deel te nemen aan activiteiten en evenementen.