Európai Ifjúsági Portál
Információk és lehetőségek az Európában élő fiatalok számára.

„Te megálmodod, mi valóra váltjuk!”

Ki ne szeretné azt, hogy azon a napon, amikor élete párjával összeházasodik, minden jól alakuljon. Ám ha nincs időnk, ötletünk, miért ne kérjünk segítséget hozzá?

PomPom Weddings

 

Az esküvők és azok szervezése felejthetetlen, fantasztikus dolog. Olyasmi, amelyre évek, évtizedek múltán is örömmel és elégedetten gondol vissza nemcsak a pár, hanem az esküvő összes jelenlévője is. Manapság egy esküvőn annyi részlet és apró dolog adódik, ami már a szervezés időszakára is, de különösen az esküvő napjára külön embert igényel. Kevés pár teheti meg, hogy szinte korlátlan időt szánjon hónapokon át az esküvő megszervezésére, az pedig elronthatja a nap varázsát, ha nekik kell a felmerülő problémákkal a nagy napon is megküzdeniük.  Miért ne forduljunk esküvőszervezőkhöz? Ők azok a szakemberek, akik képesek az étteremben felmerülő problémáktól a dekoráció kiválasztásáig mindenben szakszerűen segíteni, és nekünk nem kell mást tennünk, mint rájuk bízni magunkat.

 

Gergely Eszter és Bachraty Katalin tapasztalatból tudja, hogy milyen, ha az a bizonyos nagy nap nem úgy sül el, ahogy az ifjú pár tervezte. Éppen ebből kiindulva fejükbe vették, hogy mindenkinek olyan esküvőt varázsolnak, melyet mindenki megérdemel.

 

A PomPom Weddings esküvőszervező vállalkozásuk, 2014 elején született meg és legfőbb céljuk, hogy a hozzájuk forduló pár esküvőjét a legnagyobb odaadással, empátiával és figyelemmel szervezzék meg, úgy, ahogy azt elképzelték. Stílusosan, nagy aprólékossággal és odafigyeléssel terveznek meg minden egyes lépcsőfokot.

 

Első körben az ifjú pár elmondja nekik, mi az, amit ők szeretnének, majd Eszter és Kata fantáziája szárnyra kell, és jobbnál jobb ötleteket sorakoztatnak fel a házasodni készülő pár számára. Ezután, ha az inspirációs képekből, színskálákból, témákból és helyszínekből választott a pár, a PomPom Weddings csapata nekiáll, hogy ezek alapján megtalálja és összeállítsa az esküvő tervezetét. Miután ez megtörtént, és felmérték a további igényeket, csak akkor állítják össze az árajánlatot. 

 

Mottójuk: Te megálmodod, mi valóra váltjuk!

 

Merj nagyot álmodni!

 

Tisztában vannak vele, hogy számos konkurenciájuk van, de nem félnek a kihívásoktól. Úgy gondolják, ők pont attól mások, mert nem a hagyományos esküvői elemeket helyezik középpontban. Inkább a rusztikus, vintage, egyedi stílus koncepciót hirdetik.  Szerintük minél egyedibb valami, annál szebb lesz a nagy nap. Természetesen nyitottak minden elképzelésre. Kreativitásuk, problémamegoldó képességünk átsegíti őket minden akadályon.

 

Nagyon odafigyelnek a kiegészítőkre, dekorációkra. Ráadásul a legtöbb elemet saját kezűleg készítik el, ami igazán különleges.

 

Még fiatal a vállalkozás, de már most csatlakozott a csapatukhoz két kiváló fotós (Hujber Anna és Toroczkai Zsolt), és a Mazsola Kuckó virágáruda. Kozmetikus és fodrász, valamint a Labelle fénystúdió is segíti munkájukat.

 

Szerintük egyre nagyobb a kereslet az esküvőszervezés iránt, de az emberek még bizalmatlanok. Nehezen bízzák rá a saját esküvőjük megszervezését másokra.  Ám Kata és Eszter nagy hangsúlyt fektet a kommunikációra és a kapcsolatépítésre, ami ehhez a szakmához elengedhetetlen.

 

Jelenleg még csak két esküvőt bonyolítottak le, de már most vannak új felkéréseik. Pozitívan tekintenek a jövő felé. Tudják, hogy még sokat kell dolgozniuk ahhoz, hogy ismertebbek legyenek, de úgy érzik, sikerülni fog. Szeretnének a marketingre nagyobb hangsúlyt fektetni, weblapot indítani, ahol be tudják mutatni munkájukat, profiljukat. Hosszú távú terveik között szerepel, hogy kijussanak az esküvő kiállításra, de tisztában vannak vele, hogy ehhez még több lebonyolított esküvővel kell bővülnie portfoliójuknak. Ám addig sem ülnek tétlenül, ugyanis terveik között szerepel egy saját kiállítás megszervezése. Még keresik a megfelelő helyszínt, de remek lehetőség lenne számukra, hogy a nagyközönség megismerje az őket, csapatukat és kreatív munkájukat.

 

Eszter és Kata hisz abban, hogy a vállalkozás sikeres lehet, és idővel ez lenne a főállásuk is. Úgy gondolják, hogy nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is képesek lennének esküvők megszervezésére, lebonyolítására. Rendelkeznek külföldi kapcsolatokkal, melyet idővel szeretnének felhasználni abban az esetben, ha az ifjú pár külföldön képzeli el a boldogító IGEN kimondását.

 

A sikeres vállalkozáshoz nincs recept, de a PomPom Weddings alapítói tele vannak energiával, kreativitással és elkötelezettséggel. Hisznek abban, hogy vállalkozásukkal nem csak maguknak, de másoknak is örömet tudnak nyújtani.

 

Tupi Zsófia

 

A cikket az Európai Ifjúsági Portál Facebook-oldalán kommentelheted.

Közzétéve: szo., 08/11/2014 - 14:25


Tweet Button: 

Kapcsolódó linkek


Info for young people in the western balkans

Szakértői segítségre vagy tanácsra van szükséged?

Fordulj hozzánk!