Európai Ifjúsági Portál
Információk és lehetőségek az Európában élő fiatalok számára.

#100újélmény kihívás

Kezdd el most az élménygyűjtést, és szerezz még többet az Erasmus+ ifjúsági programjaival (ifjúsági cserék, Európai Önkéntes Szolgálat)!

„Én élményt gyűjtök, és te?” – Gyűjts 100 új élményt!

Minden, amire vágysz, a komfortzónádon kívül van. Tegyél meg 100 lépést, legyen az akármilyen apró is: egy új útvonal hazafelé, egy új íz kipróbálása, egy új nyelv megtanulása vagy bármi, ami neked új.


A kihívás teljesítéséhez regisztrálj az alábbi felületen:
http://100ujelmeny.blog.hu/2015/09/15/_regisztracio és oszd meg új élményeidet a #100újélmény hashtag használatával a Facebook-on és/vagy az Instagram-on, ezzel is bátorítva ismerőseidet a kihívásban való részvételre.

Csatlakozz a kihíváshoz a Facebook-on is.


GYIK:
Mit kapok ettől a kihívástól?
- 100 új élményt, lehetőséget, magabiztosságot, élményt, új dolgok felfedezését, az ismeretlentől való félelem legyőzését, bátorságot, pozitív szemléletmódot… Kell ennél több? ;)

Meddig tart a kihívás?
- Addig, ameddig nem szerzel 100 új élményt. Mindenkit arra bátorítunk, hogy saját ritmusában, de folyamatosan haladva próbáljon ki minél több új dolgot.

Minden nap kell új élményt gyűjtenem?
- Annyi élményt gyűjts, amennyit időd és lehetőséged enged. Azonban érdemes a rendszerességre törekedned, nehogy kiess a rutinból!

Egy nap hány új élményt gyűjthetek?
- Amennyit akarsz, határ a csillagos ég.

Előre meg kell terveznem az új élményeket?
- Az élményekben az a legjobb, hogy csak úgy megtörténnek. Viszont szeretnénk, ha ezentúl minden új élményt észrevennél, és tudatosulna benned, hogy valami olyan történt veled, ami eddig még sosem. Persze ehhez nem elég várni, neked kell a tettek mezejére lépni.

A 100 új élmény megszerzése után, milyen lehetőségeim vannak?
- Szerezz még többet az Erasmus+ ifjúsági programjaival (ifjúsági cserék, Európai Önkéntes Szolgálat) és inspirálódj az EVS bloggerek új élményeiből. Ezekről a lehetőségekről az Erasmus+ Ifjúság és Eurodesk Facebook-oldalán, illetve az eplusifjusag.hu és eurodesk.hu oldalakon tájékozódhatsz.


A 100újélmény az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda és Eurodesk Magyarország hivatalos kampánya.

www.facebook.com/EurodeskFLP
www.100ujelmeny.blog.hu
www.eplusifjusag.hu
www.eurodesk.hu

Közzétéve: k., 29/09/2015 - 16:55


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Szakértői segítségre vagy tanácsra van szükséged?

Fordulj hozzánk!