Avrupa Gençlik Portalı
Avrupa’daki gençler için bilgiler ve fırsatlar.

Promijeni sebi budućnost!

CISOK
© shutterstock.com - Christian Kieffer
Završio si školu, ne znaš kamo dalje, želiš promijeniti karijeru, bez posla si? Rješenje ti nudi novootvoreni Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri
Novootvoreni Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri namijenjen je učenicima, studentima, roditeljima, nezaposlenim ili zaposlenim osobama, poslodavcima, učiteljima i svima ostalima koji imaju pitanja o karijeri. 
 
 
Kako je danas teško naći posao, bilo bi dobro da prije fakulteta već znaš koja se zanimanja traže na tržištu rada i što te čeka nakon studiranja, a u tome ti može pomoći CISOK. CISOK ti omogućava profesionalno usmjeravanje kako bi uspio odabrati odgovarajuće obrazovanje, zaposlenje te pridonijeti razvoju zajednice i gospodarstva na lokalnoj i nacionalnoj razini. CISOK ti besplatno omogućava pružanje usluga te surađuje sa svim nadležnim institucijama. Pruža ti usluge informiranja i savjetovanja o karijeri, nudi ti i savjetovanje u području traženja i stvaranja poslovnih prilika, unaprjeđenja tehnika prikupljanja informacija, kao i kretanjima na tržištu rada s mogućnostima stipendiranja i kreditiranja učenika. Pored svega, možeš dobiti informacije o tržištu rada u drugim zemljama EU.
 
 
Nezaposlenom osobom smatra se osoba sposobna ili djelomično sposobna za rad u dobi od 15 do 65 godina, koja nije u radnom odnosu, aktivno traži posao i raspoloživa je za rad.  Ostali tražitelji zaposlenja su osobe koje trenutno rade i žele promijeniti posao, redovni studenti ili učenici i žele koristiti usluge Zavoda.
 
 
Sada na jednom mjestu  možeš dobiti sva saznanja bitna za određivanje svoje budućnosti, a ništa te ne košta.  Potrebna je samo volja i hrabrost da sebi promijeniš budućnost.
 
 
Uredi CISOK-a nalaze se u većim hrvatskom gradovima: Koprivnica, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Varaždin, Osijek i Zagreb. 
 
 
Za suradnju sa CISOK uredom Šibensko-kninske županije možete se obratiti Udruzi mladih „Mladi  EU“  putem e-maila: info@mladi-eu.hr.
 
 
 

Yayınlanma: Cum., 30/08/2013 - 14:44


Tweet Button: 

İlgili bağlantılar


Info for young people in the western balkans

Uzman yardımına veya tavsiyesine mi ihtiyacınız var?

Ask us!