Europos jaunimo portalas
Informacija ir galimybės visos Europos jaunimui.

Digitalni alati nadohvat ruke

© GEYC
Tražiš informacije o novim načinima komunikacije, aplikacije za učenje, umrežavanje ili zabavu? Zanimaju te ljudska prava, obrazovanje, marketing ili multimedija? Sve to i mnogo više pronaći ćeš u GEYC Resursnom centru.

Digitalno osnaživanje mladih

GEYC Resursni centar Resursni centar projekt je rumunjske organizacije “Grupa mladih Europljana za promjene” (Group of the European Youth for the Change). Djelovanjem centra želi se digitalno osnažiti mlade i one koji rade s njima, i nudeći besplatne online alate za različite potrebe, organiziranjem obrazovnih aktivnosti i poticanjem umrežavanja i suradnje među neprofitnim organizacijama na europskoj i svjetskoj razini. Partneri su im brojne institucije EU, javne ustanove i tijela, obrazovne institucije i nevladine organizacije diljem svijeta.

 

Besplatni alati u sedam kategorija

Online alati dostupni su svima, bez registracije, a radi lakšeg pronalaženja i korištenja razvrstani su u sedam kategorija:

 

Osim poveznice i osnovnih informacija o alatu, korisnicima su dostupne i recenzije i komentari ostalih koji su ih isprobali.

 

Kako se uključiti?

  • Pomoću obrasca na internetskim stranicama možeš predati novi online alat i tako obogatiti bazu centra ili recenzirati neki od alata koji si imao priliku koristiti i tako pružiti drugim korisnicima vrijedne informacije.
  • Možeš postati Ambasador novih medija pri GEYC resursnom centru i kroz tromjesečni mentorirani program usavršiti svoja znanja o medijima, poboljšati  komunikacijske i razviti PR i marketinške vještine, te ovladati različitim društvenim medijima.

 

GEYC organizira i brojne edukativne aktivnosti i treninge o programu Erasmus+, pozivi i detalji o sudjelovanju objavljuju se na njihovoj službenoj stranici.

 

Autor: Ana Kedveš, PRONI Centar za socijalno podučavanje 

Paskelbta: A, 01/07/2014 - 15:21


Tweet Button: 

Susijusios nuorodos


Info for young people in the western balkans

Reikia specialisto pagalbos ar patarimo?

Teiraukitės mūsų!