Europski portal za mlade
Informacije i mogućnosti za mlade u Europi

Mladi fotografi, pokažite svoje radove!

Fotografski natječaji
© Maya Thompson
Ako se baviš fotografijom, a nisi još dosad nigdje objavljivao svoje fotografije, iskoristi neku od brojnih prilika koje ti se pružaju i objavi svoje fotografije

 

Foto dani mladih su projekt koji je pokrenut 2011.g., a radi se o natjecanju na kojem sudjeluju mladi fotografi  željni novog znanja i iskustva. Do sada se natjecanje održalo na 3 različite lokacije; u Kutini, Velom Lošinju, a posljednje je održano u Zadru. Osim sudjelovanja u izvršavanju zadataka, mladi fotografi u 4 dana, koliko natjecanje traje, imaju priliku pohađati seminare i radionice na temu fotografije i tako usavršavati svoje znanje o fotografiranju. 


Fotosofia.info je internetska stranica koja svima koji se bave fotografijom pruža priliku da predstave svoja djela. Osim objavljivanja svojih djela, ova stranica ti pruža i neke druge mogućnosti. Tako možeš pregledavati i komentirati tuđe fotografije, kao što i drugi mogu komentirati tvoje fotografije pa možda dobiješ neki konstruktivan savjet od stručne osobe. Osim toga,  stranica redvito objavljuje i foto natječaje na koje se možeš prijavljivati.


Svoje fotografije možeš prijaviti i na neki od brojnih međunarodnih natječaja, otvorenih za sve osobe, bez obzira na zemlju iz koje dolaze. Na internetskoj stranici PhotoContestInsider.com, na kojoj se objavljuju fotografski natječaji iz cijelog svijeta, možeš sam pretraživati natječaje koji te zanimaju, a možeš se i registrirati i svaki tjedan primati obavijesti o novootvorenim natječajima. 


Na internetskoj stranici PhotoCompete.com isto tako možeš pregledavati foto natječaje iz cijelog svijeta, i isto tako možeš se registrirati i primati vijesti o novootvorenim natječajima.  

 

Autor: Udruga Carpe Diem

Objavljeno: čet, 03/10/2013 - 15:50


Tweet Button: 

Druge korisne poveznice


Info for young people in the western balkans

Potrebna vam je stručna pomoć ili savjet?

Pitajte nas!