Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

Κέρδισε έως 50.000€ στο Τουρνουά Κοινωνικής Καινοτομίας 2018!

Video: 

What is the Social Innovation Tournament?

Το Τουρνουά Κοινωνικής Καινοτομίας επιβραβεύει και χρηματοδοτεί Ευρωπαίους Επιχειρηματίες, των οποίων πρωταρχικός στόχος είναι να επιφέρουν έναν κοινωνικό, ηθικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Είσαι ο καλύτερος Ευρωπαίος κοινωνικός επιχειρηματίας της χρονιάς;

Το τουρνουά είναι ανοικτό για άτομα ή ομάδες από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άτομα που κατοικούν σε κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κράτη επίσημα ή δυνητικά υποψήφια προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και χώρες της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών («ΕΖΕΣ»), τα οποία θα υποβάλουν προτάσεις σε μία ή περισσότερες από αυτές τις χώρες.

Οι αιτήσεις είναι ευπρόσδεκτες από νέους επιχειρηματίες και κοινωνικές επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς και κερδοσκοπικούς οργανισμούς, καθώς επίσης εταιρίες του ιδιωτικού τομέα, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, κυβερνητικές ή τοπικές οντότητες, πανεπιστημιακές κοινότητες, ακόμη και φοιτητικές ομάδες.

 

Όλα τα υποβληθέντα σχέδια συναγωνίζονται για τέσσερα βραβεία σε μια Γενική Κατηγορία και σε μια Ειδική Κατηγορία. Για το 2018, τα βραβεία της Ειδικής Κατηγορίας θα δοθούν σε προγράμματα, τα οποία εστιάζουν στην αειφόρο ανάπτυξη, με ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλική οικονομία. Για παράδειγμα, τα υποψήφια προγράμματα μπορούν να σχετίζονται με την καταπολέμηση της ανεργίας, την περιθωριοποίηση των μη προνομιούχων κοινοτήτων, την προώθηση της πρόσβασης στην εκπαίδευση ή την υγειονομική περίθαλψη ή τους τρόπους χρήσης νέων τεχνολογιών, νέων συστημάτων και νέων διαδικασιών.

 

Για τα νικητήρια προγράμματα θα απονεμηθεί 1ο και 2ο βραβείο με έπαθλο 50.000€ και 20.000€ αντίστοιχα και για τις δύο κατηγορίες.

What is the Social Innovation Tournament?

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προγραμμάτων: 6η Μαρτίου 2018, 23:59 CET (1 ώρα πίσω από την Αθήνα).

Δες περισσότερα εδώ: http://bit.ly/2z3Ih3s

Δημοσιεύθηκε: Τετ, 28/02/2018 - 16:08


Tweet Button: 

Σχετικοί σύνδεσμοι


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!