Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Δικαστηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Η 7η έκδοση αυτού του διαγωνισμού θα γίνει μεταξύ 15-18 Απριλίου 2019, παρέχοντας την ευκαιρία στους φοιτητές και τις φοιτήτριες Νομικής την ευκαιρία να κερδίσουν πρακτική και βιωματική εμπειρία!

Ο European Law Students’ Association (“ELSA”), σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι ανοικτοί για ομάδες των 2-4 φοιτητών-τριών προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών στη Νομική. Φοιτητές-τριες από τις χώρες της ELSA  / το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι επιλέξιμοι-ες να συμμετάσχουν.

Οι ομάδες θα αξιολογηθούν ανάλογα με τις γραπτές παραδοχές τους και οι καλύτεροι-ες 20 θα συναγωνιστούν στον ευρωπαϊκό τελικό στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο (Γαλλία). Οι ομάδες υψηλής ποιότητας θα έχουν καλυμμένες τις δαπάνες τους για τη διαμονή και τη διατροφή.

Tα βραβεία περιλαμβάνουν πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, καθώς και στο Γραφείο Διασύνδεσης του Συμβουλίου της Ευρώπης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Καταληκτική ημερομηνία για την εγγραφή των ομάδων: 18 Νοεμβρίου 2018

Μάθε περισσότερα εδώ

Δημοσιεύθηκε: Πε, 18/10/2018 - 10:38


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!