Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Διαγωνισμός Δοκιμίου 2016

Τι μπορεί να κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να ενθαρρύνει περισσότερους νέους να γίνουν επιχειρηματίες; Θα θέλατε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και με επιχειρηματίες της Ευρωπαϊκής σκηνής;

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, με την υποστήριξη του Ευρωπαίου Επιτρόπου για την Εσωτερική Αγορά, Βιομηχανία, Επιχειρηματικότητα και ΜΜΕ, θέλει να δείξει τι μπορεί να κάνει η ΕΕ για να ενθαρρύνει τους νέους επιχειρηματίες.

 

Αν είστε από 16 έως 25 ετών και κατοικείτε σε Ευρωπαϊκό Κράτος Μέλος ή σε χώρα εταίρο του προγράμματος COSME, τότε αρκεί να γράψετε ένα δοκίμιο 2.500 λέξεων το ανώτατο, στα αγγλικά, απαντώντας στην ερώτηση: «Τι μπορεί να κάνει η ΕΕ για να ενθαρρύνει περισσότερους νέους να γίνουν επιχειρηματίες;».

 

Το πρώτο βραβείο περιλαμβάνει ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα στη συνάντηση ΜΜΕ, που θα πραγματοποιηθεί στη Μπρατισλάβα, Σλοβακία το Νοέμβριο, όπου ο νικητής θα παρουσιάσει το δοκίμιό του σε κοινό αποτελούμενο από 600 εκπροσώπους από τον κόσμο των επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας.

 

Οι νικητές του δεύτερου και του τρίτου βραβείου θα δουν το δοκίμιό τους να προβάλλεται με την μορφή βίντεο στη συνάντηση ΜΜΕ. Τα δοκίμια όλων των νικητών θα προωθηθούν μέσω καναλιών κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας ΜΜΕ. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις Βρυξέλλες πριν από την Εβδομάδα ΜΜΕ.

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δοκιμίων: 2 Σεπτεμβρίου 2016.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Δημοσιεύθηκε: Παρ, 26/08/2016 - 11:17


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!