Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

Βραβεία Εθελοντισμού Erasmus+

Θα ήθελες να μοιραστείς τη μοναδική εμπειρία εθελοντισμού με άλλους νέους σε όλη την Ευρώπη; Τα βραβεία εθελοντισμού Erasmus+ σου δίνουν την ευκαιρία να το κάνεις!

Δημιούργησε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού σχετικά με την εθελοντική εμπειρία σου και δημοσίευσέ το στην ιστοσελίδα των βραβείων.

Μια κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα πιο εμπνευσμένα, δημιουργικά και με τα περισσότερα likes στο Facebook βίντεο. Οι 10 καλύτερες ιστορίες που θα μοιραστούν μεταξύ της 1ης Απριλίου και της 1ης Μαΐου 2018 θα βραβευθούν με 10 ταξίδια σε όλη την Ευρώπη. Οι 10 νικητές θα προσκληθούν επίσης στην Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία (“European Youth Event”) στο Στρασβούργο την 1η και 2η Ιουνίου με καλυμμένα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Για να συμμετάσχεις πρέπει:

  • Να έχεις έγκυρη Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων για τους εθελοντές Erasmus + ή τους εθελοντές EVS (η ονομασία του προγράμματος EVS πιθανότατα θα αλλάξει).
  • Να έχεις εγγραφεί στην Πύλη του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης. Αν δεν έχεις ακόμα εγγραφεί, κάνε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://volunteer-awards.eyca.org

* Τα βραβεία εθελοντισμού Erasmus+ αποτελούν μέρος της συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κάρτα Νέων και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παροχή δωρεάν ευρωπαϊκών καρτών νέων σε όλους τους νέους ανθρώπους στην Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία ή σε άλλα προγράμματα εθελοντισμού του Erasmus+.

about.gif

https://europa.eu/youth/sites/default/files/about_1.gif

Δημοσιεύθηκε: Τρ, 24/04/2018 - 12:21


Tweet Button: 

Σχετικοί σύνδεσμοι


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!