Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

Βραβείο Φωτογραφίας Cedefop 2018 - #CedefopPhotoAward 2018

Τι σημαίνει η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση για εσένα; Πες το με μια φωτο-ιστορία (“photostory”) και κέρδισε εκπληκτικά βραβεία!

 

Οι ομάδες μαθητευόμενων της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης («ΕΕΚ») στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Νορβηγία και την Ισλανδία καλούνται να μοιραστούν την εμπειρία τους για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση μέσω  μιας φωτο-ιστορίας διεκδικώντας την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι για την ευρωπαϊκή εβδομάδα επαγγελματικών δεξιοτήτων στη Βιέννη ή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το Νοέμβριο του 2018!

Εάν θέλεις να συμμετάσχεις, θα πρέπει να δημιουργήσεις μια ομάδα, η οποία θα αποτελείται από έως τέσσερα (4) μέλη και να δημιουργήσετε μία πρωτότυπη φωτο-ιστορία με 3 έως 5 φωτογραφίες με μια σύντομη αφήγηση έως και 100 λέξεων, η οποία θα εξηγεί την ιδέα πίσω από τη δουλειά σας.

Οι νικητές του πρώτου και του δεύτερου βραβείου θα μεταβούν στη Βιέννη, όπου η δουλειά τους θα παρουσιαστεί σε ένα εορταστικό δείπνο (gala) στις 8 Νοεμβρίου και στην τελετή απονομής της ευρωπαϊκής εβδομάδας επαγγελματικών δεξιοτήτων στις 9 Νοεμβρίου.

Oι νικητές του τρίτου βραβείου θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για την έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης την 1η Νοεμβρίου. Τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής για τους νικητές θα καλυφθούν από τον διοργανωτή.

Το Cedefop θα παρουσιάσει επίσης τις φωτο-ιστορίες των νικητών και των επιλαχόντων σε εκθέσεις και στις δύο πόλεις.

Μπορείτε να υποβάλετε τις συμμετοχές σας έως τις 15 Ιουλίου 2018, 23:59 (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

Μάθετε περισσότερα: https://bit.ly/2HghiU2

Δημοσιεύθηκε: Δευ, 21/05/2018 - 12:26


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!