Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

Πρωτοβουλία Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης #Ode2Joy

Όλοι καλούνται να συμμετάσχουν στην #Ode2Joy Challenge, την πρωτοβουλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον εορτασμό της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ευρώπης με την ευκαιρία του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018.

 

Άφησε τον εαυτό σου να εμπνευσθεί από την Ωδή στη Χαρά που δημιουργήθηκε από τον Ludwig van Beethoven! Αυτή η διάσημη μουσική έχει γίνει σύμβολο της Ευρώπης και είναι ο ύμνος της Ευρώπης.

Επίλεξε την αυθεντική δημιουργία ή δημιούργησε τη δική σου εκδοχή και εκτέλεσέ την σε ένα χώρο πολιτιστικής κληρονομιάς που έχει σημασία για εσένα: ένα μικρό παρεκκλήσι, ένα γνωστό ιστορικό θέατρο, έναν κήπο στο χωριό σου ή ένα μουσείο στην πόλη σου.

Ηχογράφησε τη δημιουργία σου και μοιράσου την στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης από τις 9 Μαΐου, την Ημέρα της Ευρώπης! Σε παρακαλούμε μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις την ετικέτα/hashtag #Ode2Joy και να αναφέρεις το λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς “Europa Nostra” (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube).

Θα παρουσιαστεί μια επιλογή από τις πιο εμπνευσμένες και δημιουργικές συμμετοχές  στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς (18-24 Ιουνίου) στο Βερολίνο.

Η προβολή των αποτελεσμάτων της #Ode2Joy Challenge και των νέων εκτελέσεων/ηχογραφήσεων θα διεξάγεται μέχρι το τέλος του 2018 και έπειτα.

Μάθε περισσότερα: http://www.europanostra.org/ode-joy-challenge

photo-1459247512518-2d9ea60e7489.jpeg

https://europa.eu/youth/sites/default/files/photo-1459247512518-2d9ea60e7489_5.jpeg

 

Δημοσιεύθηκε: Τρ, 24/04/2018 - 11:25


Tweet Button: 

Σχετικοί σύνδεσμοι


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!