Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

PLURAL+: Φεστιβάλ νεολαίας 2018 για ταινίες μικρού μήκους

Οι νέοι/ες μέχρι 25 ετών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι τις 3 Ιουνίου 2018 ένα βίντεο σχετικά με τη Μετανάστευση, τη Διαφορετικότητα και την Κοινωνική Ένταξη.

 

Το βραβείο περιλαμβάνει πρόσκληση για την τελετή απονομής των βραβείων PLURAL + το Νοέμβριο του 2018 στη Νέα Υόρκη!

Στο διαγωνισμό μπορείτε να συμμετάσχετε είτε ατομικά είτε ως ομάδα, εφ 'όσον, κατά την παραγωγή του βίντεο που θα υποβληθεί στο PLURAL +, κανείς δεν θα υπερβαίνει την ηλικία των 25 ετών .

 

Πώς να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό:

• Δημιουργήστε ένα βίντεο σε οποιοδήποτε στυλ ή είδος: κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ, δράμα, μουσικό βίντεο, κωμωδία κλπ. - ό, τι μπορεί καλύτερα να αντιπροσωπεύσει αυτό που σκέπτεστε  για τη μετανάστευση και την ποικιλομορφία.

• Τα βίντεό σας θα πρέπει να έχουν μέγιστη διάρκεια 5 λεπτών, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων αρχής και τέλους.

• Τα βίντεο που δεν είναι στα αγγλικά θα πρέπει να έχουν αγγλικούς υπότιτλους.

• Στο διαγωνισμό, μπορούν να συμμετέχουν και βίντεο που έχουν ολοκληρωθεί μετά τον Ιανουάριο του 2016. Δεν είναι δηλαδή υποχρεωτικό να παραχθούν ειδικά για τον διαγωνισμό PLURAL +.

• Όλα τα βίντεο πρέπει να υποβάλλονται ως αρχείο (κατά προτίμηση ως ".mov") μέσω ενός ιστότοπου φιλοξενίας αρχείων, όπως dropbox.com, WeTransfer, Google Drive κλπ. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν επίσει να αποστείλουν ταχυδρομικός το βίντεο του σε DVD

 

Βραβεία:

Μια διεθνής κριτική επιτροπή θα απονείμει βραβεία σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: έως 12 ετών, από 13 έως 17 ετών, και από 18 έως 25 ετών.

Τα βραβεία PLURAL + Jury θα απονεμηθούν σε έναν συμμετέχοντα ανά κατηγορία.

Ένας/μια εκπρόσωπος από τους/τις νικητές/τριες της κάθε κατηγορίας για τα ΒΡΑΒΕΊΑ PLURAL + International Jury Award, θα προσκληθεί στη Νέα Υόρκη (καταβάλλεται ποσό για το αεροπορικό εισιτήριο και το ξενοδοχείο) για να παρουσιάσει το έργο τους στην τελετή απονομής των βραβείων PLURAL + 2018 στη Νέα Υόρκη το Νοέμβριο του 2018.

 

Μπορείτε να δείτε τους κανόνες του διαγωνισμού εδώ.

 

Το Φεστιβάλ Νέων Plural+ διοργανώνεται από τη Συμμαχία των Πολιτισμών των Ηνωμένων Εθνών  United Nations Alliance of Civilizations μαζί με τον International Organisation for Migration Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (IOM).

 

 

Δημοσιεύθηκε: Παρ, 30/03/2018 - 12:23


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!