Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

YO! Διαγωνισμός 2018 Αναδυόμενων Συγκροτημάτων (EBC)

Video: 

YO!Fest at the EYE2016 After Movie

Το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας και η JM International διοργανώνουν για άλλη μια φορά το δημοφιλή διαγωνισμό YO!Fest για τα πρωτοεμφανιζόμενα συγκροτήματα. Μην χάσεις την ευκαιρία σου να λάμψεις!

Η γιορτή YO! είναι μέρος του European Youth Event, το οποίο συνδυάζει την πολιτική, τις συζητήσεις και τα εργαστήρια με ζωντανή μουσική και μια ποικιλία καλλιτεχνικών παραστάσεων. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός μιας ευχάριστης και ουσιαστικής εμπειρίας θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο (Γαλλία) την 1η και 2α Ιουνίου.

Ο στόχος του EBC είναι να βρει τις καλύτερες ευρωπαϊκές νεανικές μπάντες και να τους δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη μουσική τους μπροστά σε ένα διεθνές κοινό καθώς και να ανοίξουν το event που στο τέλος θα έχει κάποια γνωστή μπάντα. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για μπάντες με μέγιστο αριθμό 8 μελών, τα οποία πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 30 ετών και να προέρχονται από:

- Κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης

- Υποψήφιες χώρες προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Αλβανία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Μαυροβούνιο, Σερβία, Τουρκία)

- Ευρωπαϊκή Ζώνη Ελευθέρων Συναλλαγών «ΕΖΕΣ» (Ισλανδία, Λιχτενστάϊν, Νορβηγία και Ελβετία)

 

Οι μπάντες πρέπει να υποβάλουν online τις συμμετοχές τους, συμπεριλαμβάνοντας τις πληροφορίες της μπάντας τους, τη μουσική και τους συνδέσμους της μπάντας έως τις 18 Μαρτίου 2018. Θα επιλεγούν 4 νικητές, 3 μπάντες και 1 DJ.

Κάθε νικητής θα έχει συμμετοχή 30 λεπτών στο YO!Fest 2018.

Τα νικητήρια συγκροτήματα θα λάβουν τα έξοδα μετακίνησης προς και από το Στρασβούργο (Γαλλία), τις τοπικές μεταφορές, τις δαπάνες διαμονής και διατροφής, συν 50 ευρώ για κάθε μέλος του συγκροτήματος που θα παίξει στη σκηνή του European Youth Event 2018.

Δες περισσότερα εδώ: https://www.yofestebc.eu/

YO!Fest at the EYE2016 After Movie από European Youth Forum.

YO!Fest at the EYE2016 After Movie

 

Δημοσιεύθηκε: Τρ, 27/02/2018 - 16:33


Tweet Button: 

Σχετικοί σύνδεσμοι


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!