Euroopan nuorisoportaali
Tietoa nuorille eurooppalaisille

Hae vapaaehtoistöihin Euroopan ulkopuolelle!

Photo: iStockphoto.com
Haluatko ulottaa apusi myös Euroopan ulkopuolelle? Pidätkö uusista ihmisistä ja vieraista kulttuureista? Seuraavilla sivustoilla on tietoa monenlaisista mahdollisuuksista vapaaehtoistyöhön eri puolilla maailmaa.

Vapaaehtoistyössä tapaa uusia ihmisiä, tutustuu uusiin kulttuureihin ja oppii uusia taitoja samalla kun auttaa muita. Vapaaehtoistyössä saatu kansainvälinen työkokemus voi olla eduksi, jos myöhemmin hakee työtehtäviä, jotka vievät eri puolille maailmaa.

Global Voluntary Development Association: kiinnostaako ympäristön- ja luonnonsuojelu tai paikallisyhteisöjen kehittäminen? Entä toiminnantäyteinen matka ja mahdollisuus olla hyödyksi?

Global Volunteers: lyhytkestoisia vapaaehtoistyötehtäviä pitkäaikaishankkeissa, joissa keskitytään erityisen vaikeissa oloissa elävien lasten auttamiseen.

UNV: YK:n vapaaehtoisohjelma, jonka kautta voi hakea vapaaehtoiseksi YK:n hankkeisiin eripuolille maailmaa.

World Wide Helpers: runsaasti tietoa kustannuksiltaan edullisista hankkeista. Rahasi, aikasi ja energiasi menevät suoraan avun kohteena olevien ihmisten hyväksi. 

WWF Youth Volunteer Programme: Maailman luonnonsäätiöllä on kansainvälinen vapaaehtoisohjelma, jonka tavoitteena on ympäristön suojelu eripuolilla maailmaa.

Eurodesk-verkosto: edistää nuorten kansainvälistä liikkuvuutta, koulutusta ja kulttuuria.  Sivustolta voi hakea hankkeita eri puolilta Eurooppaa.

Julkaistu: to:, 05/04/2018 - 18:33


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Tarvitsetko apua tai neuvoja?

Ota yhteyttä