Den europeiske ungdomsportalen
Informasjon og muligheter for unge i aldersgruppen 13 til 30.

Euro-Med knytter ungdom sammen

A picture
© shutterstock.com - Roxana Gonzalez
Har dere noen gang tenkt på å knytte deres organisasjon til en partner i Nord-Afrika, Tyrkia eller Midtøsten? Euro-Med-plattformen hjelper dere med å finne partnere for ungdomsprosjekter og utveksling av erfaringer.

Kom i gang!

Bli med i plattformen for Europa og MiddelhavetJoin the Euro-Med programme som partnerorganisasjon, og kom i kontakt med partnere fra de 35 landene i Euro-Med-samarbeidet. Andre frivillige organisasjoner vil også kunne finne dere.

Hovedmålet med Euro-Med-ungdomsplattformen er å bringe frivillige organisasjoner fra de to regionene sammen slik at man skaper nettverk og utveksler erfaringer

 

Hva skjer?

Serap Yeter from Turkey sier følgende:

Jeg tror at det å vise unge mennesker [i Tyrkia] at det finnes noe mer enn bare hverdagen og jobben vår, bidrar til å gjøre livene våre bedre. Dette skjer gjennom at vi blir kjent med folk fra andre land, kulturer og religioner, slik at vi innser at vi kan leve sammen og jobbe sammen om å skape en bedre fremtid. [Tyrkia] er knutepunktet mellom Asia og Europa. Unge mennesker i Tyrkia har mange ting til felles med andre unge mennesker i EU-landene, og også i middelhavslandene.

 

 

Publisert: Tir, 07/05/2013 - 15:58


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Trenger du eksperthjelp eller råd?

Ask us!