Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

Η Euro-Med φέρνει τους νέους πιο κοντά

A picture
© shutterstock.com - Roxana Gonzalez
Σκεφτήκατε ποτέ να φέρετε τη Μη Κυβερνητική σας Οργάνωση σε επικοινωνία με έναν εταίρο στη Βόρεια Αφρική, την Τουρκία ή τη Μέση Ανατολή; Η πλατφόρμα της Euro-Med σάς βοηθά να βρείτε εταίρους για προγράμματα που απευθύνονται σε νέους και να ανταλλάξετε μαζί τους εμπειρίες.

Πώς να ξεκινήσετε

Εγγραφείτε στην πλατφόρμα "Η Ευρώπη και η Μεσόγειος"Join the Euro-Med programme ως οργάνωση-εταίρος και επικοινωνήστε με άλλους εταίρους από τις 35 χώρες της Ευρωμεσογειακής Εταιρικής Σχέσης. Άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις θα μπορούν επίσης να εντοπίσουν και εσάς.

Κύριος στόχος της πλατφόρμας της Euro-Med για τη νεολαία είναι να φέρει σε επαφή μη κυβερνητικές οργανώσεις των δύο περιοχών, με σκοπό τη μεταξύ τους δικτύωση και ανταλλαγή εμπειριών.

 

Η γνώμη των νέων

Ο Serap Yeter από την Τουρκία λέει:

Πιστεύω πως, βλέποντας οι νέοι [της Τουρκίας] ότι υπάρχει και κάτι πέρα από την καθημερινή ζωή και την εργασία, θα βελτιώσουν τη ζωή τους, γνωρίζοντας άτομα από άλλες χώρες, πολιτισμούς και θρησκείες, και συνειδητοποιώντας ότι όλοι μπορούμε να συνυπάρχουμε και να συνεργαζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον. [Η Τουρκία] είναι το σημείο σύνδεσης Ασίας και Ευρώπης, οι νέοι στην Τουρκία έχουν πολλά κοινά με τους νέους των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των χωρών της Μεσογείου.

Δημοσιεύθηκε: Τρ, 07/05/2013 - 15:55


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!