Evropski mladinski portal
Informacije in možnosti za mlade v Evropi.

Euro-Med povezuje mlade

A picture
© shutterstock.com - Roxana Gonzalez
Si kdaj razmišljal, da bi svojo nevladno organizacijo povezal s partnersko organizacijo iz Severne Afrike, Turčije ali Bližnjega vzhoda. S pomočjo mladinske platforme Euro-Med boš lažje našel partnerje za mladinske projekte in izmenjavo izkušenj.

Kako začeti

Pridruži se evropsko-sredozemski mladinski platformiJoin the Euro-Med programme kot partnerska organizacija in se poveži s partnerji iz več kot 35 držav evro-sredozemskega partnerstva. Tudi druge nevladne organizacije bodo lahko navezale stike s tvojo organizacijo.

Mladinska platforma Euro-Med želi predvsem vzpostaviti mrežo nevladnih organizacij iz obeh regij in omogočiti izmenjavo izkušenj.

 

Kaj se dogaja

Serap Yeter iz Turčije pravi:

Verjamem, da je treba mladim [v Turčiji] pokazati, da poleg vsakdanjega življenja in zaposlitve obstajajo še druge stvari, ki lahko izboljšajo kakovost njihovega življenja, in sicer tako da spoznavajo ljudi iz drugih držav in kulturnega okolja ter drugačne veroizpovedi. Zavedati se moramo, da lahko vsi sobivamo in si prizadevamo za boljšo prihodnost. [Turčija] predstavlja most med Azijo in Evropo, mladi v Turčiji, državah Evropske unije in sredozemskih državah imajo mnogo skupnih točk.“

Objavljeno: tor, 07/05/2013 - 15:54


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Potrebuješ pomoč ali nasvet?

možnosti Vprašaj nas!