Portalul european pentru tineret
Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

Euro-Med îi aduce pe tineri laolaltă

A picture
© shutterstock.com - Roxana Gonzalez
V-aţi gândit vreodată să vă asociaţi ONG-ul cu un partener din Africa de Nord, Turcia sau Orientul Mijlociu? Platforma Euro-Med vă ajută să găsiţi parteneri pentru proiecte dedicate tinerilor şi să vă implicaţi în schimburi de experienţă.

Începeţi!

Înscrieţi-vă pe Euro-Med (Europe and the Mediterranean platform)Join the Euro-Med programme ca organizaţie parteneră şi intraţi în contact cu entităţi din toate cele 35 de ţări ale parteneriatului euro-mediteraneean. Celelalte ONG-uri înscrise vor putea, la rândul lor, să vă găsească.

Principalul scop al Platformei pentru tineret Euro-Med este să formeze o reţea a ONG-urilor din cele două regiuni şi să le încurajeze să facă schimb de experienţă.

 

Ce se întâmplă?

Serap Yeter din Turcia spune:

„Cred că dacă le arătăm tinerilor (din Turcia) că mai există şi altceva dincolo de rutina şi activăţile de zi cu zi vom reuşi  să le îmbunătăţim viaţa, punându-i în contact cu oameni din alte ţări, culturi şi religii şi oferindu-le şansa de a înţelege că putem coabita şi colabora pentru un viitor mai bun. Turcia este punctul de legătură dintre Asia şi Europa, tinerii noştri au multe în comun atât cu tinerii din ţările Uniunii Europene, cât şi cu cei din ţările mediteraneene.”

 

Publicat: M, 07/05/2013 - 15:50


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Ai nevoie de asistență sau consiliere din partea unui expert?

Adresează-ne o întrebare!