Den europeiske ungdomsportalen
Informasjon og muligheter for unge i aldersgruppen 13 til 30.

Frivillig arbeid i andre land

A picture
© iStockphoto.com - MissHibiscus
Har du lyst til å jobbe som frivillig – også utenfor Europa? Er du glad i mennesker og å oppdage nye kulturer? På disse nettsidene vil du finne informasjon om de mange mulighetene som finnes for frivillig arbeid rundt om i verden.

Gjennom frivillig arbeid får du møte nye mennesker og kulturer og lære nye ting, samtidig som du hjelper andre. Den internasjonale erfaringen du får gjennom frivillig arbeid i utlandet, kan også føre til karrieremuligheter som tar deg over hele verden!

 

Her finner du informasjon

Eurodeskfrivillig arbeid for ungdom med fokus på mobilitet, utdanning, kultur og mye mer. Søke etter prosjekter over hele Europa på ditt eget språk!

Global Voluntary Development Association Interessert i naturvern og samfunnsutvikling? Ønsker du et actionfylt reiseeventyr og muligheten til å faktisk gjøre en forskjell?

Global Volunteers – Mulighet for korte opphold som frivillig på langsiktige prosjekter med fokus på å støtte utsatte barn.

Global Volunteer Network Arbeid med foreldreløse barn i Vietnam, engelskundervisning i Costa Rica, bekjempelse av HIV/AIDS i Rwanda eller bevaring av biologisk mangfold på Galapagos-øyene. Et bredt spekter av prosjekter er tilgjengelig.

World Heritage Volunteer Frivillig arbeid for FN for bevaring av verdens kulturarv. Korte prosjekter

World Volunteer Web Nyheter og ressurser for frivillige. En omfattende liste over organisasjoner som tilbyr muligheter for frivillig arbeid over hele verden.

World Wide Helpers – Massevis av informasjon om lavkostprosjekter, slik at pengene, tiden og energien din går direkte til dem du ønsker å hjelpe.

WWF Youth Volunteer Programme – The World Wide Fund for Nature har et globalt frivillighetsprogram for naturvern og miljøprosjekter i land som Madagaskar, Paraguay, Peru, Fiji og Bhutan.

 

«Det er kanskje litt klisjé, men jeg får så mye mer enn jeg gir. Å jobbe som frivillig på denne måten gir deg en innsikt i kulturen som du aldri ville fått som turist. Du bor sammen med de lokale, du besøker dem hjemme og samarbeider med lærerne. Du innser at du har noe til felles med folk du jobber med. Man jobber virkelig for fred gjennom å styrke den globale rettferdigheten.»
Joan McGuinness, Global Volunteer 10 ganger

Publisert Tir, 07/05/2013 - 11:49
Sist oppdatert Fre, 26/10/2018 - 16:27Info for young people in the western balkans

Trenger du eksperthjelp eller råd?

Ask us!