Den Europæiske Ungdomsportal
Information og muligheder for unge i hele Europa.

Frivillig rundt om i verden

A picture
© iStockphoto.com - MissHibiscus
Har du overvejet at hjælpe til ikke bare i Europa, men også længere væk? At holde af mennesker og opdage nye kulturer? Disse websites får dine øjne op for de mange internationale muligheder for frivilligt arbejde i hele verden.

Som frivillig lærer du nye mennesker og kulturer at kende, samtidig med at du hjælper andre. International erfaring fra frivilligt arbejde i udlandet kan desuden give dig karrieremuligheder på hele kloden!

 

Hvor skal du lede?

Eurodeskfrivilligt arbejde for unge med fokus på mobilitet, uddannelse, kultur m.m. Søg på projekter i hele Europa på dit eget sprog!

Global Voluntary Development Association Interesseret i naturbeskyttelse og udvikling af lokalsamfund? Vil du have en handlingsmættet rejseoplevelse og mulighed for virkelig at gøre en forskel?

Global Volunteers Korte ophold for frivillige som led i langfristede projekter med fokus på velfærd for verdens mest udsatte børn.

Global Volunteer Network Tag dig af forældreløse børn i Vietnam, undervis i engelsk i Costa Rica, bekæmp hiv/aids i Rwanda eller bevar biodiversiteten på Galapagos – der er masser af projekter at vælge mellem.

World Heritage VolunteerBliv frivillig med FN og beskyt verdens kulturarv. Kortfristede projekter.

World Volunteer Web Nyheder, synspunkter og ressourcer for frivillige. En omfattende liste over organisationer med tilbud til frivillige i hele verden.

World Wide Helpers – Et væld af oplysninger om projekter med lave omkostninger, så dine penge, din tid og din energi går direkte til de mennesker, du gerne vil hjælpe.

WWF Youth Volunteer Programme – World Wide Fund for Nature kører et globalt program for frivillige med naturbeskyttelses- og miljøprojekter i lande som Madagaskar, Paraguay, Peru, Fiji og Bhutan.

 

"Det lyder som en kliché, men jeg får så meget mere ud af det, end jeg giver. Denne form for frivilligt arbejde giver mig en indsigt i kulturen, som jeg aldrig kunne have fået som turist. Jeg lever sammen med folk, besøger dem hjemme og bruger tid sammen med lærerne. Det går op for en, at vi har noget til fælles med de mennesker, vi arbejder med. Der er virkelig tale om at arbejde for fred gennem retfærdighed på verdensplan."
Joan McGuinness, frivillig for 10. gang

Offentliggjort Tir, 07/05/2013 - 11:26
Seneste opdateret den Fre, 26/10/2018 - 16:27Info for young people in the western balkans

Har du brug for hjælp rådgivning fra en ekspert?

Spørg os!