Den Europæiske Ungdomsportal
Information og muligheder for unge i hele Europa.

Arbejde med unge i Østeuropa

A picture
© shutterstock.com - Petrenko Andriy
Har du tænkt på, hvordan unge i Østeuropa på den anden side af EU's grænse egentlig lever? AEGEE Europe’s østlige partnerskabsprojekt giver dig svar på spørgsmålet og lejlighed til at arbejde sammen med folk i disse lande om at skabe en bedre fremtid.

Hvem er AEGEE Europe?

Europas største tværfaglige ungdomsorganisation, der forbinder 13 000 studerende med forskellig kulturel baggrund fra 40 europæiske lande.

 

Hvordan kan du komme med?

For at komme med i det østlige partnerskab skal du være medlem af AEGEE via din lokalgruppe. Deltagere i det østlige partnerskab udvælges efter projektets behov. Du behøver ikke have masser af erfaring som medlem af AEGEE. Bare vær på udkig efter interessante projekter og aktiviteter.

 

Det østlige partnerskabs aktionsdage

Hvis du vil bidrage til det østlige partnerskab, men der ikke er ledige pladser, kan du selv afholde en aktionsdag. Idéen er at gøre unge fra hele Europa opmærksomme på livsvilkårene i landene i det østlige partnerskab – men du vælger selv, hvordan du vil tilrettelægge dagen – med debatter, rundbordsdiskussioner, præsentationer, møder med studerende fra mållande, forelæsninger af universitetslærere og meget mere.

 

Baggrund

Det østlige partnerskab får støtte fra EU-programmet Aktive Unge, aktion 3.1, der fokuserer på samarbejde med nabolande om at give unge europæere nye fremtidsudsigter.

Som led i programmet Aktive Unge åbner det østlige partnerskabs ungdomsvindue endnu flere muligheder for samarbejde mellem unge, ungdomsarbejdere og ungdomsorganisationer fra EU og landene i det østlige partnerskab ved at stille yderligere beløb til rådighed.

Offentliggjort: Tir, 07/05/2013 - 09:29


Tweet Button: 

Links


Info for young people in the western balkans

Har du brug for hjælp rådgivning fra en ekspert?

Spørg os!