Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

Ιστότοποι εκτός Ευρώπης για τους νέους

A picture
© fotolia.com - goodluz
Διευρύνετε τους ορίζοντές σας εκτός Ευρώπης! Οι παρακάτω ιστότοποι είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

Πύλη της Αυστραλίας για τους Νέους: κρατικός ιστότοπος της Αυστραλίας για την υγεία, την εκπαίδευση και την εργασία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, οικονομικά θέματα κ.λπ.

 

Ιβηροαμερικανική Οργάνωση Νεολαίας (μόνον στα ισπανικά και τα πορτογαλικά): διεθνής οργάνωση που φέρνει σε επαφή οργανώσεις νέων από τη Λατινική Αμερική, την Ισπανία και την Πορτογαλία. Επικεντρώνεται στην κοινωνική ένταξη και συνεργασία των νέων, αναρτώντας ειδήσεις, εκδηλώσεις, βίντεο και συνδέσμους προς εθνικές οργανώσεις.

 

Πύλη της Νοτίου Αφρικής για τους Νέους : τον ιστότοπο αυτό διαχειρίζεται ο εθνικός οργανισμός «National Youth Development Agency», ο οποίος επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των νέων και σε άλλα θέματα της νεολαίας. Πληροφορίες για θέματα εργασίας και εύρεση απασχόλησης, υποτροφίες, θέματα υγείας, σύσταση επιχείρησης και απόκτηση νέων δεξιοτήτων.

 

Youth Canada: πρακτικές πληροφορίες για θέσεις εργασίας, επαγγελματική σταδιοδρομία, ταξίδια στο εξωτερικό, εκπαίδευση, χρήματα, υγεία, υπηρεσίες για τους νέους και πολλά άλλα..

 

Πύλη της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής για τους Νέους: απευθύνεται σε δίκτυα, οργανώσεις και ομάδες νέων, καθώς και σε άτομα που συνεργάζονται με νέους της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής. Διαθέτει φόρουμ, ενημερωτικό δελτίο, βιβλιοθήκη και πληροφορίες σχετικά με την ιθαγένεια, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, το περιβάλλον, τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες, την εργασία, την υγεία, τον τρόπο ζωής και τον εθελοντισμό.

Δημοσιεύθηκε: Δευ, 06/05/2013 - 17:08


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!