Den Europæiske Ungdomsportal
Information og muligheder for unge i hele Europa.

Verdensbankens program for unge akademikere

A picture
© fotolia.com
Brænder du for international udvikling, og har du ambitioner om at blive global leder? Tag første skridt ved at søge ind på Verdensbankens program for unge akademikere.

Programmet for unge akademikere er et glimrende mulighed for højtkvalificerede og motiverede unge, som har vist, at de er engagerede i udvikling, akademisk succes, faglige resultater og lederskab. Verdensbanken modtager hver år omkring 10 000 ansøgninger. 30 kandidater udvælges til at gennemføre to etårige forløb.

 

"Jeg var så heldig at komme med i programmet for unge akademikere, hvor jeg fik lejlighed til at arbejde sammen med rigtigt gode eksperter og vejledere."
Friederike fra Tyskland

 

Sådan søger du

For at kunne søge skal du:

- være 32 år gammel eller yngre

- have en mastergrad eller tilsvarende

- tale flydende engelsk

- have et indgående kendskab til mindst ét af Verdensbankens øvrige arbejdssprog: arabisk, fransk, kinesisk, portugisisk, russisk eller spansk

- være specialiseret i et område, der er relevant for Verdensbankens aktiviteter, f.eks. økonomi, finans, uddannelse, sundhed, samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab, byplanlægning eller forvaltning af naturressourcer

- have mindst 3 års relevant erfaring på politisk plan eller videregående akademiske studier på doktorniveau.

Programmet for unge akademikere rekrutterer i øjeblikket ikke unge med eksamener i fag som: datalogi, menneskelige ressourcer, revision, marketing, jura eller sprog – medmindre de er kombineret med andre af ovennævnte fag.

 

Frister!

Onlineansøgninger modtages hvert år fra 1. maj til 30. juni. Udvælgelsen tager 9 måneder. Så hvis du bliver udvalgt, skal du begynde i september året efter.

 

Siden starten har programmet for unge akademikere allerede ansat over 1 500 personer, som nu har job i Verdensbanken.

Offentliggjort: Man, 22/04/2013 - 14:18


Tweet Button: 

Links


Info for young people in the western balkans

Har du brug for hjælp rådgivning fra en ekspert?

Spørg os!