Euroopan nuorisoportaali
Tietoa nuorille eurooppalaisille

The European Sting: ajankohtaista tietoa EU-politiikasta

Mitä EU:n politiikassa tapahtuu? Mitä vaikutuksia EU:n päätöksillä on Euroopassa ja muualla maailmassa? The European Sting lehti tarjoaa laajan yleiskatsauksen näihin aiheisiin.

Uusi, ilmainen The European Sting ‑verkkolehti on demokraatinen ja riippumaton poliittinen uutislehti, joka valottaa EU-politiikan tapahtumia.

 

Ainutlaatuisen riippumattoman verkkolehden perustajat ja ylläpitäjät ovat EU:n eri toimintapolitiikkojen asiantuntijoita. Lehden artikkelit ovat perinpohjaisempia kuin useimmissa muissa sanomalehdissä, ja niiden pyrkimyksenä on taustoittaa monimutkaisia EU-kysymyksiä kattavasti ja ymmärrettävästi. Tavoitteena on esittää faktat mahdollisimman objektiivisesti.

 

Julkaisussa käsitellään muun muassa EU:n politiikkaa, taloutta, ulkoasioita, yritystoimintaa sekä tieto- ja viestintätekniikkaa.

 

The European Sting -lehden tavoitteena on antaa EU:n kansalaisille mahdollisuus osallistua vuoropuheluun, jossa kehitetään Eurooppaa rakentavalla ja kriittisellä tavalla. Lehden lukijat voivat kirjoittaa kriittisiäkin kommentteja ja ilmaista mielipiteensä vapaasti. He voivat osallistua keskusteluihin myös sosiaalisessa mediassa.

 

Linkkejä

The European Sting – YouTube

The European Sting – Facebook

The European Sting – Twitter

Julkaistu Ma, 16/11/2015 - 16:12
Päivitetty viimeksi Pe, 23/08/2019 - 11:19Info for young people in the western balkans

Tarvitsetko apua tai neuvoja?

Ota yhteyttä