Europeiska Ungdomsportalen
Information och möjligheter för unga i hela Europa.

Framför dina synpunkter

A picture
© fotolia.com - lznogood
Du kan uttrycka dina idéer på olika sätt, t.ex. genom att rösta eller genom att delta i den strukturerade dialogen. Men om det inte är val, eller om du är intresserad av ämnen som inte lämpar sig för den strukturerade dialogen, kan du göra din röst hörd på andra sätt.

Du kan ta upp allt från policyfrågor, ungdomsproblem, samhällsfrågor, vård och omsorg till mänskliga rättigheter. Du kan diskutera på plats eller engagera dig hemifrån. Klicka på länkarna nedan för mer information.

 

Din röst i Europa kan du bidra till EU-kommissionens beslutsprocess genom att framföra dina synpunkter i samråd och diskussioner och på andra vägar. Kommissionen är öppen för kritik och vill veta vad du tycker och höra om dina erfarenheter.

 

Medborgarnas agora är tänkt som en mötesplats för dig och Europaparlamentet. Här kan du delta i parlamentets aktuella debatter och läsa om parlamentets konkreta politiska arbete.

 

I Unescos ungdomsforum samlas unga delegater från hela världen för erfarenhetsutbyte och diskussion.

 

Unicefs diskussionsforum Voices of Youth kan du läsa om frågor som påverkar unga människor. Säg vad du tycker, utforska inläggen, diskutera globala problem och engagera dig.

 

Global Voices är en internationell och mångspråkig nätgemenskap med bloggar, foton och poddsändningar från mer än 130 länder. Läs andras bloggar och skriv egna inlägg.

Publicerad: Fre, 26/04/2013 - 12:44


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Behöver du hjälp eller råd?

Fråga oss!