Den Europæiske Ungdomsportal

Information og muligheder for unge i hele Europa.

A picture
© shutterstock.com - Diego Cervo

Tag et skridt på en anden side med Den Europæiske Kulturfond

Den Europæiske Kulturfonds rejselegat STEP Beyond (et skridt på den anden side) går til spirende kunstnere og kulturarbejdere, som vil udforske og udveksle synspunkter, færdigheder og inspiration i Europa og nabolandene. Lyder det interessant?

Den Europæiske Kulturfond (EKF) støtter projekter, som følger tre overordnede principper: at inddrage folk gennem kunst og kultur, at forbinde kilder til viden og at knytte kulturpolitik og -praksis sammen.

 

Kan du søge?

Hvis du er kunstner eller kulturarbejder fra et europæisk land eller et naboland og ikke er fyldt 35, er svaret ja. EKF støtter alle kunstneriske og kulturelle udtryksformer: musik, visuel kunst, teater, dans, film, dokumentarproduktioner, multimedier, fotografi, design, mode og kulturel kapacitetsopbygning. Hvis du stadig ikke er sikker, kan du prøve EKF's wizard for at finde ud af, om du er berettiget til at søge!

 

Frister?

Der er ingen faste ansøgningsfrister i programmet "STEP beyond", så du kan indgive din ansøgning hele året. Husk at læse vejledningen for ansøgere på forhånd! Normalt tager udvælgelsen op til en måned, men det kan være længere i ferieperioder.

 

Baggrundsoplysninger

Siden 2003 har "STEP beyond" givet rejselegater til hundredvis af mennesker, der ville til andre europæiske lande. I 2011 gav EKF 261 individuelle rejselegater på mellem 250 og 700 euro (efter at have fået 845 ansøgninger).