Den europeiske ungdomsportalen
Informasjon og muligheter for unge i aldersgruppen 13 til 30.

Bli med i et Bogliasco-fellesskap!

A picture
© fotolia.com - olly
Hvis du holder på med avansert, kreativt arbeid eller vitenskapelig forskning, kan du søke om å delta i Bogliasco Fellowship-programmet! Finn ut hva som skal til for å få et opphold ved Liguria Study Centre på den italienske rivieraen.

Bogliasco-stiftelsens Liguria-studiesenter, som ligger nær Genoa, tildeler bostedsfellesskap til kvinnelige og mannlige kunstnere fra alle land og i alle aldre.

 

Kan du søke?

Du kan søke både hvis du driver med kreativt og vitenskapelig arbeid innen fagområdene arkeologi, arkitektur, klassisk kunst, dans, film eller video, historie, landskapsarkitektur, litteratur, musikk, filosofi, teater eller billedkunst. Husk imidlertid at studiesenteret ikke har øvingslokaler hvis du ønsker å jobbe mye med fremførelser spesielt relatert til dans, musikk og teater.

 

Hvordan søker du?

Hvis du vil søke om deltakelse i et Bogliasco-fellesskap, må du fremvise svært gode resultater innen ditt fagområde som står i forhold til din alder og erfaring. Du bør også sende med beskrivelser av prosjektene du har tenkt å arbeider på i Bogliasco. Husk at Bogliasco-fellesskapene ikke tildeles studenter som holder på med en akademisk grad.

Du kan sende søknaden på engelsk, fransk, tysk, italiensk eller spansk. Sørg for å kontrollere alle nødvendige dokumenter og alle detaljer om søknadsprosessen på webområdet for fellesskapet.

 

Søknadsfrister

Fellesskapene varer som regel fra september til 13. desember (høst/vinter-semester) og har søknadsfrist i januar. Fellesskapene i februar–mai (vinter/vår-semester) har søknadsfrist i april. Gå til webområdet for fellesskapene for å sjekke årets søknadsfrister.

 

Etter oppstarten i 1996 har Bogliasco-stiftelsen vært vertskap for nesten 700 fellesskap fra 40 land. Hvert år tildeler stiftelsen cirka 50 fellesskap som vanligvis varer fra 30/31 til 33/34 dager.

Publisert: Fre, 12/04/2013 - 12:45


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Trenger du eksperthjelp eller råd?

Ask us!