Európai Ifjúsági Portál
Információk és lehetőségek az Európában élő fiatalok számára.

Írj a Cafébabel portálra!

© shutterstock.com - Dragon Images
Ki szeretnéd próbálni az újságírói hivatást? Nos, ehhez ki sem kell mozdulnod otthonról. Csatlakozz a Cafébabel csapatához! Az online hírcsatorna cikkeit európai fiatalok írják európai fiataloknak.

Az Erasmus csereprogramban részt vevő diákok által alapított Cafébabel portál az alábbi tartalommal várja az érdeklődőket:

  • cikkek
  • kisfilmek
  • fényképek
  • már megjelent cikkek fordításai
     

A Cafébabel hat nyelven jelenik meg: angolul, franciául, németül, olaszul, lengyelül és spanyolul. Közzététel előtt a cikkeket hivatásos újságírók olvassák át.

 

Ha szívesen írnál társadalmi, politikai vagy művészeti témáról, életmódról, vagy ha szeretnél arról blogolni, hogy milyen is európainak lenni, akkor itt a helyed!

 

Felkeltettük az érdeklődésedet? Ha igen, akkor hozd létre saját profilodat a weboldalon és csatlakozz a húsz regionális csapat valamelyikéhez – vagy állíts fel egy új csapatot. Ha a személyes profiloddal belépsz az oldalra, elolvashatod az általad kiválasztott csoport tagjainak vagy bármely újságírónak a legfrissebb cikkeit. Szerzőink egybegyűjtve találják meg a honlapon saját cikkeiket, fényképeiket és egyéb tartalmaikat.

 

A Cafébabel jelen van az alábbi oldalakon is: Google+, Twitter és Facebook.

Közzétéve: h., 16/11/2015 - 12:10


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Szakértői segítségre vagy tanácsra van szükséged?

Fordulj hozzánk!