Den Europæiske Ungdomsportal
Information og muligheder for unge i hele Europa.

Indlogering ved kortvarige ophold i Europa

Backpackers
© Flickr - garryknight
Du har planlagt hele din tur: kufferten er pakket, billetterne er bestilt, men hvor skal du sove? Tjek de forskellige muligheder for billige indlogering på rejsen.

Vandrerhjem

Vandrerhjem er et godt alternativ til hoteller, hvis man har brug for et billigt sted at sove. Nedenfor ser du en liste over populære websteder med vandrerhjem:

 • European Hostels: søg på de bedst og billigste senge i den by, du besøger. På denne side kan du også finde nyttige rejsetips.
 • European Hostel Guide: er en guide med oplysninger om  vandrerhjem i hele Europa med både billeder og links til andre sider med vandrerhjem.
 • Hostel World: søg efter og book vandrerhjem i hele verden, og find de bedste tilbud. Tjek også anmeldelserne af vandrerhjem, backpacker-guides og afsnittet med tips til rejsen.
 • Hostels.com: med over 35 000 vandrerhjem at vælge imellem, skal du bare vælge din destination, så er du i gang. Glem ikke at tage et kik på byguiderne og siderne med rejsereportager.
 • Hostelling International: vandrerhjem er en god og billig måde at lære et land at kende på. Søg blandt flere end 4 000 vandrehjem i hele verden.
 • Hostel Bookers: book dit vandrehjem eller dit billige hotel på flere end 3 500 forskellige destinationer verden over. Tjek også rejsebloggen, listerne med inspiration til rejser og destinationsguiderne med tips til, hvordan du får mest ud af din tur.

 

Camping

Hvis du foretrækker at være i tæt kontakt med naturen, er camping en god og billig løsning.

 • EuroCampings: få detaljeret information om europæiske campingpladser, så du kan campere med stil i hele Europa. Søg på land, region, sted, navnet på campingpladsen eller dens faciliteter.
 • Interhike: råd om camping og vandreture i lande i hele Europa. Du kan bruge kortet til at finde campingpladser i det område, der interesserer dig.

 

Leje og fremleje af lejligheder

Hvis du hellere vil føle dig hjemme, kan du leje et værelse eller en hel lejlighed, og du kan endda fremleje din egen lejlighed, mens du er væk.

 • Airbnb: blandt lejligheder og værelser, træhuse og både kan denne tjeneste leje et sted til dig i over 34 000 byer og 192 lande. Du kan også udleje din egen bolig, mens du er væk, og måske skære ned på omkostningerne til turen.

 

Husbytte

Hvis du er åbensindet og villig til at modtage gæster i dit hjem, kan du også indlogere dig gratis i en andens hus i et par dage.

 • Belodged.com: er et onlinefællesskab, hvor du kan blive værtsmedlems og søge efter gratis overnatningsmuligheder hos andre medlemmer, eller blot søge efter rejsetips til dit næste rejsemål.
 • Hospitality Club: meld dig ind i klubben for at møde venlige mennesker og finde gratis overnatningsmuligheder i hele verden.
 • Couchsurfing: find lokale værter, som du kan bo hos i flere end 100 000 byer rundt om i verden, bliv vært og åbn dit hjem for rejsende, eller genopdag din by, når du møder besøgende og lokale til events i dit område.
 • Knok: rejs og overnat i flere end 30 000 hjem i 159 lande. Indboforsikring inkluderet.

   

Hvis alt andet slår fejl, og du har et tidligt morgenfly eller en længerevarende omstigning, eller du blot vil gøre din rejse lidt mere spændende, hvorfor så ikke tilbringe natten i lufthavnen? Guide to Sleeping in Airports  er en side med anmeldelser og vurderinger af de bedste og værste lufthavne, man kan sove i, samt en guide til hvordan man sover i lufthavne.

Offentliggjort: Fre, 30/05/2014 - 15:55


Tweet Button: 

Links


Info for young people in the western balkans

Har du brug for hjælp rådgivning fra en ekspert?

Spørg os!