Den Europæiske Ungdomsportal
Information og muligheder for unge i hele Europa.

Leonardo da Vinci – erhvervsuddannelse

© shutterstock.com - baranq.jpg
© shutterstock.com - baranq.jpg
Er du i gang med en erhvervsuddannelse? Leder du efter arbejdsrelevant uddannelse i udlandet? Så er Leonardo da Vinci noget for dig.

Leonardo da Vinci hjælper studerende, lærlinge og nybagte kandidater med at finde internationale praktikophold i virksomheder eller på uddannelsesinstitutioner.

Programmet er også åbent for fagfolk med en erhvervsuddannelse eller personer fra organisationer, der er aktive inden for dette område.

 

Sådan søger du

For at komme i betragtning skal du være i gang med eller netop have afsluttet en erhvervsfaglig eller videregående uddannelse i et af følgende deltagerlande:

  • Et EU-land
  • Island, Liechtenstein, Norge, Tyrkiet, Kroatien, Schweiz, Albanien, Bosnien og Hercegovina, Den Tidligere Jugoslaviske Republik Makedonien, Montenegro eller Serbien.

 

Er det dig? Så skal du kontakte din uddannelsesinstitutions udstationeringsansvarlige eller europæiske/internationale kontor.

Leonardo-ansøgninger skal indgives af organisationer, ikke enkeltpersoner. Du kan få flere oplysninger på Leonardos agentur i dit hjemland.

 

"Mit ophold blev et vendepunkt i mit liv. Jeg fik lejlighed til at opleve en helt ny måde at leve på og udviklede min personlighed. Rent teoretisk havde jeg lært, hvad socialarbejde skulle være, men at være i kontakt med rigtige mennesker med rigtige alvorlige integrationsproblemer er noget helt andet. Jeg kunne overføre en masse af mine erfaringer til mit nuværende job."
Andreia Alves fra Portugal læste til socialrådgiver og var i praktik i England.

 

 

Som en del af Kommissionens program for livslang læring finansierer Leonardo da Vinci også forskellige aktiviteter, herunder projekter om overførsel eller udvikling af nyskabende arbejdsmetoder og netværk, der arbejder med aktuelle emner inden for erhvervsuddannelse.

Offentliggjort: Fre, 19/04/2013 - 22:28


Tweet Button: 

Links


Info for young people in the western balkans

Har du brug for hjælp rådgivning fra en ekspert?

Spørg os!