Den Europæiske Ungdomsportal
Information og muligheder for unge i hele Europa.

Lad os fejre Den Europæiske Ungdomsuge 2017!

Fra den 1. til 7. maj er der hundredevis af begivenheder i hele Europa for at informere unge mennesker om diverse EU-mobilitetsmuligheder, solidaritet, inklusion, demokrati og aktiv deltagelse heri.

Med slogannet ”Shape it, move it, be it”, vil de 33 medlemslande af Erasmus+-programmet arrangere konferencer, workshops og udendørsaktiviteter, hvor du vil have chancen for at blive involveret i det nye Europæiske Solidaritetskorps, lære mere om Erasmus+ og blive engageret med ungdomspolitik. Find begivenheder i dit land. Du må ikke gå glip af denne chance!

 

Aktiv deltagelse i samfundet, solidaritet og innovativ tænkning, former fremtidens Europa. Se inspirerende historier i disse videoer om dem, som med Erasmus+-programmets muligheder for unge, har gjort en forskel for deres samfund. Er du også én, som kan gøre en forskel for dit samfund?

 

 

Unge mennesker i hele Europa er opfordret til at gå hånd-i-hånd i menneskekæder på offentlige steder for at udtrykke deres solidaritet og engagement for at fortsætte med at bygge et inklusivt EU med plads til diversitet. Tag billeder af disse menneskekæder og upload dem på de sociale netværk med brug af hashtagget #youthweek og #EUSolidarityCorps.

 

Fremtiden for ungdomsinformationsstrategien vil blive diskuteret ved seminaret ”Youth information: Backbone of a successful EU Yoouth Strategy”, som arrangeres af Eurodesk-netværket og European Youth Forum. Seminaret finder sted i Bruxelles den 2. maj kl. 13:30. Læs mere information om begivenheden her.  

Offentliggjort: Tir, 02/05/2017 - 13:08


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Har du brug for hjælp rådgivning fra en ekspert?

Spørg os!