Den Europæiske Ungdomsportal
Information og muligheder for unge i hele Europa.

Bliv Bogliasco-stipendiat!

© fotolia.com - olly
© fotolia.com - olly
Hvis du er i gang med avanceret kreativt arbejde eller forskning, kan du søge om et Bogliasco-stipendium! Find ud af, hvad der skal til for at komme til Liguria Study Centre på den italienske riviera.

Bogliasco-fondens Liguria Study Centre, i nærheden af Genova, giver stipendier med indkvartering til kunstnere og forskere uden at skele til hjemland, køn eller alder.

 

Kan du søge?

Du er velkommen til at søge, hvis du udfører både kreativt og bogligt arbejde inden for arkæologi, arkitektur, klassisk filologi, dans, film eller video, historie, landskabsarkitektur, litteratur, musik, filosofi, teater eller visuel kunst. Du skal dog være opmærksom på, at studiecenteret ikke har øverum til omfattende opsætninger inden for performance, især med hensyn til dans, musik og teater.

 

Hvordan ansøger man?

For at søge om et Bogliasco-stipendium skal du kunne fremvise betydelige resultater inden for din kunstart, som svarer til din alder og erfaring. Du skal også indgive en beskrivelse af de projekter, du vil arbejde på i Bogliasco. Vær opmærksom på, at Bogliasco-stipendier ikke gives til studerende, der er i gang med at tage en eksamensgrad.

Du kan indgive ansøgningen på engelsk, fransk, tysk, italiensk eller spansk. Sørg for at tjekke alle de nødvendige dokumenter og samtlige oplysninger om ansøgningsproceduren på Bogliascos hjemmeside.

 

Frister

Stipendierne løber normalt fra september til 13. december (efterårssemesteret) med ansøgningsfrist i januar, og fra februar til maj (forårssemesteret) med ansøgningsfrist i april. Tjek datoerne for i år på Bogliascos hjemmeside.

 

 

Bogliasco-fonden har taget i mod næsten 700 stipendiater fra 40 lande siden starten i 1996. Hvert år uddeler fonden omkring 50 stipendier, som normalt gives for 30/31 til 33/34 dage.

 

Offentliggjort: Søn, 21/04/2013 - 21:52


Tweet Button: 

Links


Info for young people in the western balkans

Har du brug for hjælp rådgivning fra en ekspert?

Spørg os!