Den Europæiske Ungdomsportal
Information og muligheder for unge i hele Europa.

Erasmus+ Quiz: Hvilken Erasmus-type er du?

Hvordan har du det med at bo i udlandet? Kunne du forestille dig selv studere eller arbejde i et andet land på længere sigt? Find ud af, hvilken Erasmus+ type du er via denne quiz og sammenlign med dine venner!

At være i udlandet i kort eller lang tid er drømmescenariet for nogle mennesker. Det betyder muligheden for at skabe nogle interkulturelle kontakter, få værdifuld indsigt i forskellige kulturer, lære et nyt sprog og generelt udvikle sig som person. For andre mennesker derimod, lyder det som det værste mareridt. Det kan helt sikkert være skræmmende at rykke ud af sin tryghedszone.

 

Før afrejse stiller man måske sig selv nogle spørgsmål: ”burde jeg forlade min familie, mine venner og mit hjem for at læse i udlandet? Vil det blive min store chance eller helt forfærdeligt på grund af hjemve?”.  At rejse til udlandet er helt bestemt kun en god idé, hvis du er i stand til at nyde det, for ellers er det ikke sikkert, du får en god oplevelse.

 

Find ud af, hvilken Erasmus-type du, ved at tage Erasmus+ Quizzen, og find ud af om du er klar til at tage af sted – hvad enten det er for første, anden eller tredje gang!

Offentliggjort: Tir, 30/08/2016 - 09:01


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Har du brug for hjælp rådgivning fra en ekspert?

Spørg os!