Portalul european pentru tineret
Informaţii şi oportunităţi pentru tinerii din Europa.

#Concurs foto și video #DiscoverEU


#Concurs foto și video #DiscoverEU


Participă la concursul DiscoverEU! Poți câștiga un premiu grozav. Se va organiza câte o rundă pe lună, în perioada 1 iulie 2020 – 28 februarie 2021. Tema centrală a concursului este:

Extinde-ți zona de confort cu # DiscoverEU, chiar și de acasă!

Tema lunii iulie: Recreează exemplul tău preferat de cultură europeană într-o fotografie sau într-o înregistrare video!

  1. Publică o fotografie sau o scurtă înregistrare video (max. 15 secunde) pe contul tău public de Instagram. 
  2. Adaugă haștagurile #DiscoverEU și #Competition la postarea ta.
  3. Etichetează contul de Instagram al European Youth (@european_youth_eu on) pe fotografie sau în textul postării tale de pe contul de socializare.
  4. Completează chestionarul disponibil la adresa: https://europa.eu/youth/discovereu/competition/consent (pentru aceasta, vei avea nevoie de codul de înscriere: îl poți găsi în e-mailul pe care l-ai primit imediat după ce te-ai înscris la concursul DiscoverEU).
  5. Invită-ți prietenii să dea „like” la fotografia/înregistrarea ta video.

Pot intra în concurs tineri care s-au înscris la rundele din 2018 și 2019 ale #DiscoverEU (participanți selectați) și neselectați).

Câștigătorii vor primi un premiu în valoare de 100 EUR.

Fii creativ, fii amuzant, arată-le tuturor ce îți place ție cel mai mult din cultura europeană și poți fi unul dintre câștigători!

Citește termenii și condițiile


Ai nevoie de informații suplimentare?

Dacă ai o întrebare despre concursul DiscoverEU, verifică secțiunea „Întrebări și răspunsuri”. În cazul în care nu găsești acolo informațiile de care ai nevoie, contactează-ne direct, făcând clic pe butonul „Adresează-ne o întrebare!”. Ne străduim să răspundem la toate întrebările în termen de cinci zile lucrătoare.
Adresează-ne o întrebare!