Конкурс за снимки и клипове на #DiscoverEU #Competition


Конкурс за снимки и клипове на #DiscoverEU #Competition


Добавете малко зелено към пътуванията си!

Конкурсът за снимки и видеоклипове на DiscoverEU се завръща! За начало на тазгодишния конкурс ви каним да публикувате снимки на зелени пейзажи, които сте видели по време на пътуванията си. Паркове, гори или дори дървета покрай булеварди — всички те допринасят за по-богато биоразнообразие и по-чиста планета. Използвайте вашата снимка за повишаване на осведомеността за изключителната роля на дърветата и за насърчаване на действията за засаждане на дървета сред организациите и гражданите, за да ни помогнете да се доближим до нашата цел за допълнителни 3 милиарда дървета (#3BillionTrees) в ЕС! Просто споделете снимка или видеоклип и спечелете награди на стойност 100 евро.

Конкурсът на тази „зелена“ тема ще продължи до 15 август!

Правила:

  1. Споделете ваша снимка или кратък видеоклип (максимум 15 секунди) в публичния си профил в Instagram.
  2. Добавете хаштаговете #DiscoverEU и #Competition към публикацията.
  3. Добавете етикета за Instagram профила European Youth (@european_youth_eu) към снимката или публикацията в социалните медии.
  4. Попълнете формуляра за съгласие на адрес: https://europa.eu/youth/discovereu/competition/consent 
  5. Помолете приятелите си да харесат вашата снимка или видеоклип

Конкурсът е само за младежи, които са кандидатствали в някой от кръговете в рамките на #DiscoverEU през 2018, 2019, 2021 и 2022 г. (избрани и неизбрани участници).

Победителите ще получат награда на стойност 100 евро.

Прочетете пълните условия за участие

Показване на външното съдържание

Това съдържание се хоства от трета страна. Ако разрешите показването на външното съдържание, вие приемате правилата и условията на instagram.com.