Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

Σύνδεσμοι επαγγελματιών/ερασιτεχνών που ασχολούνται με το περιβάλλον!

Πιό κάτω μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες ιστοσελίδες συνδέσμων και οργανώσεων σχετικά με το περιβάλλον και συναφή θέματα για την Κύπρο!

Κάντε κλίκ στους συνδέσμους που ακολουθούν για παραπομπή στις ιστοσελίδες-συνδέσμους για τα σχετικά θέματα!

 

 

 

 

  • Παγκύπρια Ένωση Γεωπόνων  - Ενημερωθείτε για σεμινάρια, διαλέξεις, νέα και εκδηλώσεις του Συνδέσμου, για το ιστορικό και την νομοθεσία περί Γεωπονίας και άλλα πολλά σχετικά με το επάγγελμα!

 

  • Παγκύπριος Σύνδεσμος Βιοκαλλιεργητών «Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Βιοκαλλιεργητών είναι ένας κοινωφελής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός με όραμα να συμβάλλει στην ανάπτυξη της βιολογικής καλλιέργειας στην Κύπρο, την προώθηση της διατροφής βιολογικών προϊόντων, μέσω της κατάκτησης της γνώσης, της διάχυσης της πληροφόρησης και της εκπαίδευσης των παραγωγών και των καταναλωτών ».

 

  • Παγκύπριος Σύνδεσμος Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων «Ένας ερασιτεχνικός Σύνδεσμος για τους φίλους του ψαρέματος στα γλυκά νερά της Κύπρου , μη κερδοσκοπικός , με σκοπούς , όπως την προώθηση του ερασιτεχνικού ψαρέματος , την τήρηση των περί αλιείας νομοθεσιών και την προσπάθεια βελτίωσης τους , την καλύτερη επόπτευση των φραγμάτων , την διοργάνωση διαγωνισμών ψαρέματος , την διατήρηση του δικαιώματος του ελεύθερου ψαρέματος , τις διοργανώσεις σεμιναρίων , τις εισηγήσεις προς εμπλουτισμό των φραγμάτων ( με νέα είδη ψαριών αλλά και υφιστάμενα ) , την καλλιέργεια της ορθής νοοτροπίας του ψαρέματος σαν sport , την περιβαλλοντική συνείδηση ​​και αρκετά άλλα »

 

  • Κυπριακός Σύνδεσμος Φυτοπροστασίας - «Ο ΚΥΣΥΦ είναι εταιρικό μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας (ECPA) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Crop Life International). Όλοι οι Εθνικοί Ευρωπαϊκοί Σύνδεσμοι καταβάλλουν εδώ και πολλά χρόνια μία ολοκληρωμένη και διαρκή προσπάθεια για την ορθολογική χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων, καθώς και για τη διασφάλιση της παραγωγής τροφίμων υψηλής ποιότητας σε επάρκεια και με ασφάλεια για τον καταναλωτή, χρήστη και το φυσικό περιβάλλον. Ο ΚΥΣΥΦ είναι μέλος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου».

.

 

 

 

*Πηγή: http://theopemptou.com/portal/index.php/web-links/84-ngoslinks/614-assenv

Δημοσιεύθηκε: Τρ, 04/03/2014 - 17:16


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!