Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου

Ως νέος με περιβαλλοντική συνείδηση πρέπει να γνωρίζεις τα περιβαλλοντικά δρώμενα του τόπου σου και να λαμβάνεις ενεργά μέρος! Η ενημέρωση είναι το πρώτο βήμα!

Η Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου, μπορεί να σε βοηθήσει σε θέματα περιβαλλοντικής ενημέρωσης στην Κύπρο, αλλά και να σε φέρει σε επαφή με διάφορες περιβαλλοντικές οργανώσεις της Κύπρου.

 

Η Ομοσπονδία αποτελείται από ένα δίκτυο 20 Μη Κυβερνητικών Κυπριακών Οργανώσεων  που δρουν κάτω από τους εξής τομείς:

  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός

 

 

Εκτός από το γεγονός ότι συντονίζει τις ενέργειες των μελών της, έχει πολύ σημαντικό ενημερωτικό χαρακτήρα από τον οποίο μπορείς να επωφεληθείς. Ο κύριος σκοπός της είναι να ενημερώνει, να ευαισθητοποιεί και να κινητοποιεί τους Κύπριους πολίτες σε πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη.  

 

 

Για τον λόγο αυτό πολλές διαλέξεις, συνέδρια και εκθέσεις οργανώνονται και τελούνται με δική της πρωτοβουλία, αλλά και κάνει γνωστές στο κοινό όλες τις σχετικές διαλέξεις που πραγματοποιούνται από τους επιμέρους οργανισμούς.

 

 

Επιπλέον, συμμετέχει και στηρίζει  Ευρωπαϊκά προγράμματα βασισμένα στο περιβάλλον και τον πολιτισμό. Για τον λόγο αυτό μάλιστα διατηρεί στην ιστοσελίδα της ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων για να μπορείς άμεσα να πληροφορηθείς και να λάβεις μέρος σε σχετικές εκδηλώσεις.

 

 

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομοσπονδία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικά στο +35722313750 και στο [35722879240

 

Δημοσιεύθηκε: Πε, 24/10/2013 - 17:18


Tweet Button: 

Σχετικοί σύνδεσμοι


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!