Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

Erasmus: θα ψηφίσετε;

EVA survey
Πώς η εμπειρία ERASMUS επηρέασε τα συναισθήματά σας για την ευρωπαϊκή σας ταυτότητα και τη συμμετοχή σας στις εκλογές της ΕΕ; Λάβετε μέρος στην έρευνα ψηφοφορίας Αξιολόγησης Erasmus (EVA) και μπορεί να κερδίσετε ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες το φθινόπωρο του 2014!

Το έργο αποτελείται από μια ερευνητική μελέτη που χωρίζεται σε δύο έρευνες οπι οποίες απευθύνονται σε νέους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είχαν εμπειρία Erasmus και όχι μόνο (πρώην φοιτητές) σε όλη την Ευρώπη. 

 

Το πρώτο μέρος της έρευενας έχει τελειώσει, τώρα μπορείτε να λάβετε μέρος στην δεύτερη έρευνα που έχει  ξεκινήσει μετά τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2014. Όλοι όσοι θα ολοκληρώσουν και τις  δύο έρευνες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες για την τελική διάσκεψη για το σχέδιο EVA, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το φθινόπωρο του 2014.

 

Το EVA έχει ξεκινήσει από το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Φοιτητών (AEGEE-Europe), με την υποστήριξη των εταίρων του, το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus (ESN) και το Generation Europe Foundation (GEF).

Δημοσιεύθηκε: Τετ, 02/04/2014 - 14:02


Tweet Button: 

Σχετικοί σύνδεσμοι


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!