Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας
Πληροφορίες και ευκαιρίες για τους νέους όλης της Ευρώπης.

Διαμονή στην Κύπρο!

Μήπως ο φετινός προορισμός των διακοπών σου είναι η Κύπρος; Σου αρέσει η παραλία, τα θαλάσσια σπορ, η νυκτερινή ζωή ή μήπως θες ήρεμες διακοπές κοντά στη φύση; Είσαι άτομο που απολαμβάνει την πολυτελή διαμονή ή θα επέλεγες την κατασκήνωση;

Πριν έρθεις στην Κύπρο θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι χρειάζεσαι και πόσες μέρες θα παραμείνεις αφού το νησί διαθέτει μία πληθώρα από επιλογές διαμονής ανάλογα με τις προτιμήσεις σου αλλά και τα χρήματα που διαθέτεις. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να διευθετήσεις από νωρίς τη διαμονή σου για να βρεις καλύτερες τιμές και ελεύθερο χώρο.

 

Εάν λοιπόν, επιθυμείς να βρεις ηρεμία και ξεκούραση σε μια περιοχή με πλούσιο φυσικό περιβάλλον και ιδιαίτερη ομορφιά, τότε η περιοχή του Τροόδους είναι το κατάλληλο μέρος ανεξαρτήτου εποχής. Η περιοχή παρέχει ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχείων, παραδοσιακών ξενώνων και αγροτουριστικά καταλύματα τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν και μικρής κλίμακας σεμινάρια ή συνέδρια. Υπάρχει μια μεγάλη επιλογή σχεδόν 2.000 κλίνων, σε διαφορετικούς τύπους εγκαταστάσεων, από τις βασικές παροχές μέχρι και 4 αστέρων ξενοδοχεία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες  ρίξε μιά ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα της περιοχής Τροόδους

 

Αν θέλεις να περάσεις την ώρα σου στις πόλεις της Κύπρου, μπορείς να μείνεις σε ένα ξενώνα ή σε ένα ξενοδοχείο στην Πρωτεύουσα Λευκωσία ή στις παραθαλάσσιες πόλεις Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο. Οι περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο ή σε διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης.

 

Η επίσημη Πύλη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού θα σε βοηθήσει να βρεις ξενοδοχείο, διαμέρισμα ή ξενώνα, κατασκηνωτικούς χώρους, οργανωμένα και τουριστικά διαμερίσματα, τουριστικές επαύλεις, τουριστικά χωριά και παραδοσιακά κτίρια. 

 

Οργανισμός  Νεολαίας Κύπρου – ξενώνας

 

Είσαι ένας νέος που ψάχνει για διαμονή κατά τη διάρκεια των διακοπών σου στην Κύπρο; Είσαι μια οργάνωση νεολαίας που σχεδιάζει να επισκεφθεί την Κύπρο; Είσαι με  ένα πρόγραμμα ανταλλαγής με μια οργάνωση νεολαίας Κύπρου και θέλεις να περάσεις ακόμη μερικές μέρες στο νησί;

 

Τότε, ο Ξενώνας Νέων  του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου είναι το καλύτερο μέρος για σένα, παρέχοντας δωρεάν internet, άνετα δωμάτια, αίθουσα για εκδηλώσεις και σεμινάρια, οπτικοακουστικό υλικό. Ένα κρεβάτι στο youth hostel κοστίζει 10€ ανά διανυκτέρευση, όλες τις εποχές.

 

Σου ευχόμαστε να απολαύσεις τη διαμονή σου στην Κύπρο!

 

Δημοσιεύθηκε: Δευ, 19/05/2014 - 16:51


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Χρειάζεσαι βοήθεια ή συμβουλή;

Ρωτησε μαΣ!