Европейски младежки портал
Информация и възможности за млади хора в Европа

Намери информация за културните събития в България

момиче със слушалки
Културните събития са навсякъде около теб, открий ги!
Ако нямаш идея къде да откриеш информация за културно събитие, случващо се в твоя град, тук ще намериш някои съвети.

Кандидатурата на София за Европейска столица на културата през 2019 г. е уникална възможност за промотиране на града на европейската и международната културна сцена и за по-добър живот за жителите и гостите на града. Организаторите на Кандидатуратаса подготвили специален онлайн справочник, който дава информация за всички културни събития, случващи се в София.

 

Ако живееш извън София, можеш да намериш полезна информация в списание „Програмата”. То е едно от най-популярните издания за култура в България с голяма аудитория в цялата страна. „Програмата” не е просто справочник, но дава идеи на своите потребители как да прекарат своето свободно време по един различен начин. Списанието съдържа статии по различни теми, свързани със сферата на киното, театъра, музиката, визуалните изкуства, спорта и т.н. Освен в популярни заведения в страната, можеш да консултираш безплатно списанието чрез неговия сайт или просто да станеш „фен” на неговата фейсбук страница.  

 

Друга възможност да намериш подробна информация за културния афиш на България, е порталът „Културни новини”.

 

EVENTS е онлайн календар, съдържащ събития за социалния, политически и икономическия живот в България. Той цели да бъде директната връзка между планирани инициативи и публиката, до която те искат да достигнат. В базата данни можеш да откриеш информация за образователни курсове, културни събития и конкурси.

В случай че искаш да закупиш билет за различни културни събития в страната, най-лесният начин да направиш това е чрез сайта на Eventim.

Публикувана на: пет, 10/05/2013 - 12:46


Tweet Button: 


Info for young people in the western balkans

Нуждаете се от експертна помощ или съвет?

Задайте въпрос!