Europeiska Ungdomsportalen
Information och möjligheter för unga i hela Europa.

Om oss

Europeiska ungdomsportalen – Information och möjligheter för unga i hela Europa

 

Europeiska ungdomsportalen innehåller information om möjligheter för alla unga som bor, studerar och jobbar i Europa. Informationen är uppdelad på åtta ämnesområden, gäller 34 länder och finns på 28 språk.

 

Portalens struktur

 

Informationen är uppdelad på olika områden, till exempel utbildning, kreativitet och kultur eller hälsa och välbefinnande. Du hittar ämnesområdena på förstasidan och i den övre menyraden på övriga sidor.

 

Varje område har också ett antal undersidor som du ser när du håller musen över ämnesrubriken i menyn eller på förstasidan.

 

Informationen gäller både Europa som helhet och de enskilda länderna. Klicka på ”Välj ett land” för att se information om ett visst land eller hela Europa. Alla artiklar finns dock inte för alla länder.

 

Till höger på de flesta sidor finns en lista med nyheter och evenemang om det land du tittar på. Klicka på en artikel eller ett evenemang för att läsa mer. Du kan också välja att se ”Alla evenemang” eller ”Alla nyheter”.

 

Språk

 

Du kan välja språk längst upp till höger på varje sida. Menyerna och sidorna om Europa finns på upp till 28 språk, medan den information som gäller de olika länderna finns på ländernas språk och ibland också på engelska.

 

Om något innehåll inte finns på det språk du valt visas det på engelska eller på originalspråket.

 

Jordglobssymbolen visar vilka språk som informationen finns på.  Om du klickar på språkkoden kommer du direkt till den språkversionen. Då ändras också webbplatsens navigeringsspråk.

 

Innehållsansvariga

 

EU-kommissionen och Eurodesknätverket ansvarar för ungdomsportalens innehåll. Läs mer under ”Rättsligt meddelande”.

 

Ställ en fråga

 

Via portalen kan du ställa frågor till nätverket Eurodesk.

 

Frågor och feedback

 

Om du vill veta mer om ungdomsportalen eller har förslag på hur vi kan göra den bättre får du gärna kontakta oss. Klicka på ”Kontakta oss” längst ner på varje sida.

 

Tack på förhand!

 

Europeiska ungdomsportalen är ett initiativ från Europeiska unionen.

 

European Commission
DG Education and Culture
Unit C.1 Youth policy
Rue Joseph II, 70
1000 - Bruxelles