Den europeiske ungdomsportalen
Informasjon og muligheter for unge i aldersgruppen 13 til 30.

Om oss

Den europeiske ungdomsportalen – informasjon og muligheter for unge i hele Europa!

 

På den europeiske ungdomsportalen finnes det informasjon og muligheter både på europeisk og nasjonalt nivå som er av interesse for unge som bor, studerer og jobber i Europa. Portalen tilbyr informasjon om 8 hovedtemaer og er tilgjengelig i 34 land og på 28 språk.

 

Informasjonsstrukturen på området

 

Informasjonen på dette webområdet er inndelt i temaer, for eksempel utdanning og opplæring, kreativitet og kultur, helse og velvære osv. Temaene finner du på knapper på startsiden og på knappelinjen øverst på hver side.

 

Hvert tema har dessuten en del undertemaer som du finner ved å klikke på temaknappene.

 

Informasjonen finne både på europeisk nivå og for hvert enkelt land. Klikk på "Velg et land" for å bytte mellom ulike land og informasjonen på europeisk nivå. Ikke alle artikler er tilgjengelige i alle land.

 

Til høyre på de fleste sidene finnes kortfattede oppdateringer av nyheter og arrangementer som gjelder for landet du har valgt. Du kan klikke på artikkelen eller arrangementet for å få mer detaljert informasjon, eller du kan klikke på knappene "Alle arrangementer" eller "Alle nyheter" for å se alle arrangementer og artikler.

 

Språk

 

Du kan velge foretrukket språk ved å velge knappen øverst til høyre på hver side. Webområdenavigeringen og informasjonen på europeisk nivå er tilgjengelig på opptil 28 språk. Den landsspesifikke informasjonen er tilgjengelig på hvert enkelt lands språk, og engelsk der det er relevant.

 

Hvis du endrer språk, og et element ikke er tilgjengelig på språket du har valgt, vil elementet enten vises på engelsk eller på det opprinnelige språket det ble skrevet på.

 

"Jordklode"-symbolet ved siden av hvert element viser de ulike språkene et element er tilgjengelig på. Klikk på språkkoden for å gå direkte til den gjeldende språkversjonen for elementet. Ved å gjøre dette endres også navigasjonsspråket for webområdet.

 

Vedlikehold av innhold

 

EU-kommisjonen og Eurodesk-nettverket vedlikeholder innholdet på dette webområdet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke på "Juridisk merknad" nederst på denne siden.

 

Still et spørsmål

 

Via denne portalen kan ungdom få svar på spørsmål via Eurodesk-nettverket.

 

Spørsmål og tilbakemelding

 

Hvis du trenger mer informasjon om Den europeiske ungdomsportalen, eller hvis du har kommentarer eller forslag til forbedringer, må du gjerne kontakte oss via "Kontakt oss"-koblingen nederst på hver side.

 

På forhånd takk!

 

Den europeiske ungdomsportalen er et initiativ som omfatter alle EU-institusjoner.

 

European Commission
DG Education and Culture
Unit C.1 Youth policy
Rue Joseph II, 70
1000 - Bruxelles