Euroopan nuorisoportaali
Tietoa nuorille eurooppalaisille

Tietoa sivustosta

Euroopan nuorisoportaali — Tietoa nuorten oikeuksista ja mahdollisuuksista

 

Euroopan nuorisoportaalissa on tietoa nuorille suunnattua tietoa asumisesta, opiskelusta ja työskentelystä Euroopassa. Portaalissa käsitellään kahdeksaa aihealuetta, se kattaa 34 maata ja on käytettävissä 28 kielellä.

 

Sivuston rakenne

 

Sivusto on jaettu aihekohtaisiin osioihin (esim. koulutus, luovuus ja kulttuuri, terveys ja hyvinvointi). Eri osioihin pääsee etusivulta ja joka sivun ylälaidassa olevan valikon kautta.

 

Kussakin aihekohtaisessa osiossa on alaosioita, joiden sisältöön pääsee tutustumaan valikon kautta.

 

Sivustolla on sekä yleistä Euroopan tason tietoa että maakohtaista tietoa. Napsauttamalla painiketta ”Valitse maa” pääsee valitsemaan, haluaako tarkastella jonkin tietyn maan vai Euroopan tason tietoja. Kaikkia artikkeleita ei ole saatavilla joka maasta.

 

Useimpien maakohtaisten sivujen oikeassa laidassa on lyhyt luettelo kyseiseen maahan liittyvistä uutisista ja tapahtumista. Artikkelit aukeavat kokonaisuudessaan ja tapahtumista saa lisätietoja napsauttamalla. Painikkeista ”Kaikki tapahtumat” ja ”Kaikki uutiset” saa puolestaan näkyville kaikki tapahtumat ja artikkelit.

 

Kielet

 

Voit valita haluamasi kielen kunkin sivun oikeassa yläkulmassa olevasta kielivalikosta. Verkkosivuston navigointielementit ja Euroopan tason tiedot ovat 28 kielellä. Kunkin maan toimittamat tiedot ovat maan omalla kielellä (tai omilla kielillä) ja tarvittaessa myös englanniksi.

 

Jos olet valinnut kielen, jolla sivua ei ole saatavilla, näet sivun joko englanniksi tai sillä kielellä, jolla se on alun perin kirjoitettu.

 

Maapallosymboli osoittaa, millä kielillä tietoja on saatavilla. Kielen nimeä napsauttamalla pääset haluamaasi kieliversioon. Tällöin muuttuu myös sivuston navigointikieli.

 

Sivuston ylläpito

 

Euroopan komissio ja Eurodesk-verkosto vastaavat tämän sivuston sisällön ylläpidosta. Lisätietoa saa napsauttamalla sivun alalaidassa olevaa "Oikeudellinen huomautus" -linkkiä.

 

Onko sinulla kysyttävää?

 

Nuoret voivat lähettää kysymyksiä portaalin aiheista Eurodesk-verkoston vastauspalveluun.

 

Kysymykset ja palaute

 

Jos haluat lisätietoja Euroopan nuorisoportaalista tai jos sinulla on parannusehdotuksia tai muita kommentteja, ota yhteyttä "Yhteydenotot"-linkin kautta. Linkki löytyy joka sivun alalaidasta.

 

Kiitos yhteistyöstä!

 

Euroopan nuorisoportaali on Euroopan unionin toimielinten yhteistyöhanke.

 

European Commission
DG Education and Culture
Unit C.1 Youth policy
Rue Joseph II, 70
1000 - Bruxelles