Den Europæiske Ungdomsportal
Information og muligheder for unge i hele Europa.

Om os

Den Europæiske Ungdomsportal – Oplysninger og muligheder for unge i hele Europa!

 

Den Europæiske Ungdomsportal indeholder oplysninger og muligheder i EU og medlemslandene for unge, der bor, studerer og arbejder i Europa. Du kan finde oplysninger om otte hovedemner. Portalen dækker 34 lande og findes på 28 sprog.

 

Portalens opbygning

 

Oplysningerne på portalen er ordnet efter emne, f.eks. uddannelse, kreativitet og kultur, sundhed og trivsel m.m. Emnerne finder du via knapperne på hjemmesiden og i knaplinjen øverst på hver side.

 

Hvert emne har desuden en række underemner, som du kan finde ved at klikke på temaknapperne.

 

Oplysningerne finder du på både EU-plan og for hvert land. Klik på "Vælg et land" for at skifte mellem de forskellige lande og oplysninger på EU-plan. Ikke alle artikler findes for alle lande.

 

Til højre på de fleste sider finder du lister over nyheder og arrangementer i det land, du kigger på. Du kan klikke på artiklen eller arrangementet for at læse mere. Du kan også klikke på "Alle arrangementer" eller "Alle nyheder" for at få den fulde liste over arrangementer og artikler.

 

Sprog

 

Du kan vælge det ønskede sprog i øverste højre hjørne af hver side. Oplysningerne om navigering på portalen og oplysningerne på EU-plan kan du få på op til 28 sprog. Oplysningerne om de enkelte lande er skrevet på landets eget eller egne sprog og på engelsk, når det er relevant.

 

Hvis du ændrer sproget, og oplysningerne ikke findes på det sprog, du har valgt, får du dem enten på engelsk eller på det sprog, de oprindelig blev skrevet på.

 

Globussen ved siden af oplysningerne viser de forskellige sprog, du kan få dem på. Klik på sprogkoden for at gå direkte til den pågældende sprogudgave. Dermed ændrer du også portalens navigationssprog.

 

Opdatering af indhold

 

Europa-Kommissionen og Eurodesk-netværket opdaterer portalens indhold. Du kan få mere at vide ved at klikke på "Juridisk meddelelse" nederst på siden.

 

Spørg os

 

På portalen kan unge få besvaret deres spørgsmål gennem Eurodesk-netværket.

 

Spørgsmål og feedback

 

Hvis du har brug for flere oplysninger om Den Europæiske Ungdomsportal, eller hvis du har kommentarer eller forslag til, hvordan vi kan gøre den bedre, må du meget gerne tage kontakt ved at klikke på "Kontakt os" nederst på hver side.

 

På forhånd tak for hjælpen!

 

 

Den Europæiske Ungdomsportal er et fælles initiativ for alle EU-institutionerne.

 

European Commission
DG Education and Culture
Unit C.1 Youth policy
Rue Joseph II, 70
1000 - Bruxelles