Európai Ifjúsági Portál

Információk és lehetőségek az Európában élő fiatalok számára.

A picture
© shutterstock.com - Roxana Gonzalez

Euromediterrán program fiataloknak

Civilszervezet munkatársa vagy, és partnerszervezetet keresel Észak-Afrikában, Törökországban vagy a Közel-Keleten? Az Euromediterrán Ifjúsági Platform segít partnerszervezetet találni ifjúsági projektjeitekhez, és lehetővé teszi, hogy tapasztalatot cseréljetek más civilszervezetekkel.

Ragadd meg a lehetőséget!

Ha szervezeted csatlakozik az Euromediterrán Ifjúsági PlatformhozJoin the Euro-Med programme, partnerszervezetet találhat az euromediterrán partnerségbe tartozó 35 ország bármelyikében, és más civilszervezetek is felvehetik vele a kapcsolatot.

Az Euromediterrán Ifjúsági Platform legfőbb célja, hogy elősegítse az EU és az euromediterrán partnerség civilszervezetei közötti hálózatépítést és tapasztalatcserét.

 

Személyes beszámoló

Serap Yeter (Törökország):

Meggyőződésem szerint fontos felhívni az emberek figyelmét [Törökországban] arra, hogy az élet nem csak a mindennapokból és a munkából áll. Javulni fog az életük, ha megismerkednek más nemzetek tagjaival, más kultúrákkal és vallásokkal, és ráébrednek, hogy mindannyian együtt tudunk élni egymással, és együtt tudunk dolgozni egy jobb jövőért. [Törökország] az összekötő kapocs Ázsia és Európa között, a török fiatalok és az EU országaiban, illetve a mediterrán országokban élő fiatalok között pedig sok a közös pont.