Ultima verificare : 13/11/2018

Instrumente şi baze de date

Decizia Regatului Unit de a invoca articolul 50 din TUE: Mai multe informatii

Începând cu data de 30 martie 2019, legislația UE va înceta să se aplice Regatului Unit, cu excepția cazului în care un acord de retragere ratificat stabilește o altă dată sau Consiliul European și Regatul Unit decid în mod unanim să prelungească perioada de negociere de doi ani. Informații suplimentare despre consecințele juridice pentru întreprinderi:

La nivelul UE există mai multe servicii utile în materie de achiziţii publice:

TED

Tenders Electronic Daily en (TED) este versiunea on-line a Suplimentului la Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, în care se publică toate cererile de oferte care intră sub incidenţa normelor UE. TED oferă acces gratuit la oportunităţi de afaceri. Site-ul este actualizat de cinci ori pe săptămână cu circa 1500 de anunţuri de achiziţii publice.

Vocabularul comun privind achiziţiile publice (CPV)

În baza de date TED, anunţurile de lansare a procedurilor trimit la anumite coduri numerice. Aceste coduri reprezintă vocabularul comun privind achiziţiile publice (CPV), care cuprinde 2 părţi:

Pentru corespondenţa dintre CPV şi alte nomenclaturi, consultaţi tabelul de corespondenţăcslvltfrfiesdesletskitpthupldaen .

Teme conexe

Legislaţia UE

Aveți nevoie de ajutorul serviciilor de asistență?

Contactați serviciile specializate de asistență

Asistență locală pentru întreprinderi - Aveți întrebări despre desfășurarea unei activități economice la nivel transfrontalier, de exemplu exportul sau extinderea în altă țară din UE? Dacă da, Rețeaua întreprinderilor europene (Enterprise Europe Network) vă poate oferi consiliere gratuită.

Partajați această pagină: